Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst 

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du kommer i gang, optimerer din løbetræning, booster din motivation, minimerer din skadesrisiko og forbedrer dine tider.

"Fra dag et var det mit mål, at bogen skulle kunne læses og blive brugt af alle løbere, både nybegynderen og den øvede supermotionist," fortæller bogens forfatter, den professionelle løber og journalist Anders Ejbye-Ernst. "Det har ligeledes været min hensigt, at bogen fra ende til anden skulle være en lang guide, der når rundt om alle de nødvendige aspekter af løberlivet. Hvis du har bogen ved din side, kan du altså blive klar til halvmaraton på 100 dage – selv hvis du bor på en øde ø uden internet!".

Bogen indeholder: 

  • 8 træningsprogrammer, der gør dig klar til halvmaraton på 100 dage. Programmerne er skræddersyede til løbere på forskellige niveauer lige fra nybegynderen til elitemotionisten og testet i virkeligheden.
  • 4 træningsprogrammer, der på lyntid gør dig klar til at gennemføre et maraton, efter du har løbet halvmaraton.
  • Tips og tricks til at forebygge og undgå løbeskader, bl.a. ved at styrke kroppens svageste muskler og sener.
  • Hjælp til at optimere din restitution, så din krop bygger sig stærkere og sundere efter hver løbetur.
  • Råd til at finde de rigtige løbesko, løbetøj og løbegadgets, så du er godt klædt på til alle årstider og underlag.
  • En grundig gennemgang af de motivationsværktøjer, der booster din mentale styrke, så du har lyst og vilje til at træne, uanset at vejret er dårligt, eller energiniveauet er lavt.
  • En letforståelig teoretisk gennemgang af de træningsmetoder, der findes inden for langdistanceløb, så du forstår strukturen bag dit træningsprogram.
  • En grundig gennemgang af, hvordan du spiser dig til bedre resultater, ved at indtage sund kost og væske på de rigtige tidspunkter før træningen.
  • En udførlig guide til, hvordan du kan få det maksimale ud af din krop, når du skal løbe halvmaraton og maraton.
  • Eksempler fra Anders’ karriere som eliteløber, der viser, hvordan rigtig – og forkert træning – påvirker kroppen og din løbeform..

Bogen er baseret på Anders Ejbye-Ernsts mere end 20 års erfaring som topløber, først som ungdoms- og siden som seniorløber. Endvidere har han brugt sit store kildenetværk som sundhedsjournalist og eliteløber. Gennem det seneste år har Anders Ejbye-Ernst bl.a. interviewet læger, eliteløbere, toptrænere, ernæringseksperter og skadesbehandlere. Derudover har han gennem sin research læst et utal af idrætsstudier for at sikre, at bogen er proppet med den bedste og nyeste viden inden for løb og sundhed.

 

Titel: Kom i form til halvmaraton på 100 dage
Forfatter: Anders Ejbye-Ernst
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget…

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Læs mere
Yoga - Træn yoga hjemme

Bog & dvd introducerer 23 grundlæggende yoga-øvelser, og viser, hvordan du skræddersyr et program, der passer dit niveau og behov.

Læs mere
Mor og baby i topform

'Mor og baby i topform' er en ny bog til nybagte mødre og deres babyer. En inspirerende træningsbog, som udmærker sig ved at være uden uopnåelige idealer og præstationsræs. Her er ingen løftede pegefingre over, at man som spædbarnsmor ind imellem må droppe træningen efter en nat uden søvn.

Læs mere
Yoga - et kvarter om dagen

Med Sisse Siegumfeldt nye bog lærer du, hvordan du - ved blot at dyrke yoga et kvarter om dagen - kan få meget mere velvære, ro og overskud i hverdagen.

Læs mere
Yoga på stuegulvet

Med Louise Fjendbo Jørgensens bog og tilhørende cd lærer du skånsomme yogaøvelser, som styrker krop og dit mentale overskud.

Læs mere
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre…

Læs mere
Vis bare arme

Træt af 'mormor'-arme og slap hud og muskler i overarmene? Med Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engells bog 'Vis bare arme' får du opskriften på, hvordan du bliver de slappe overarme kvit. Bogen byder på 100 superlækre opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som fører en mæt og godt…

Læs mere
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^