Vis mig din læbestift
Vis mig din læbestift 

- og jeg skal fortælle dig, hvem du er ! Vidste du, at formen på din læbestift faktisk kan afsløre dit sande jeg? Nej? Så læs her og bliv klogere på, hvad formen fortæller om din personlighed ...

- og jeg skal fortælle dig, hvem du er!
Vidste du, at formen på din læbestift faktisk kan afsløre dit sande jeg? Nej? Så læs med her og bliv klogere på, hvad 7 forskellige former fortæller om din personlighed.

Flad og rund
En læbestift, der er flad henover toppen men har runde kanter, er en unik kombination. Dens
ejerkvinde er elskværdig og fleksibel, en god lytter, intelligent og selvsikker. Hun bliver ikke
nemt sur, tilgiver hurtigt, men er ikke vild med ændringer.

Udhulet
Kvinden der udhuler sin læbestift og bruger den helt op, er sparsommelig og behøver masser
af bekræftelse. Hun er følsom og livlig og gør alt, hvad hun kan for at sørge for andre. Penge har hun styr på, hun elsker sport og er bliver den perfekte hustru.

Rillet
Denne læbestift afspejler en kompliceret personlighed ved indehaveren. Hun er både tilfreds
med det, hun har, men længes også efter eventyr. På overfladen virker hun som et legebarn, men
indeni er hun dybt seriøs. Det gør hende til en fantastisk veninde.

Spids
Her møder vi en kvinde med en chik og dramatisk personlighed. Hun elsker smart tøj og flotte ting,
tøver når hun skal træffe beslutninger, og hun tager sig godt af sine ejendele. Hun har mange
tilbedere, men elsker sin frihed.

Vinkelret
Slider en kvinde sin læbestift lige henover spidsen, afslører det en positiv personlighed. Hun går direkte og objektivt til sagen. Men hun bliver også let utålmodig, og det gør, at hun kan komme til at træde nogen over tæerne.

Rund
Denne kvinde er ret systematisk anlagt, og hun ved præcis, hvad hun vil have ud af sit liv. Hun
arbejder flittigt, bekymrer sig om andre og er en glad og underholdende veninde. Hun har styr
på økonomien men er ikke nærig.

Skrå
Kvinden med den skråslebne læbestift er kreativ, fræk og ligefrem, men ikke altid lige praktisk. Hun er livlig, elsker familie og venner, hendes
talegaver er store, og hun er den fødte leder. Men pas på, for hendes humør kan godt svinge.

Prøv Elizabeth Ardens nye, uimodståelige Color Intrigue Effects Lipstick med en smuk og holdbar glans og opdag, hvilken læbestift-personlighed du har! Vejl.pris: 170 kr.

Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^