Slip af med rynker og leverpletter
Slip af med rynker og leverpletter  

På den modne hud kan hudens pigment have en irriterende evne til at samle sig i plamager og pletter. Læs om anti-age pleje og kosmetiske indgreb, som peeling og hudslibning. I næste uge ser vi nærmere på laserbehandlinger og vævsfyldere ..

Sommersol er dejligt, men kan være hårdt for huden, ikke mindst i ansigtet, på halsen og brystet, hvor huden er tynd og fin. Og efter en lang sommer må mange af os til vores ærgrelse konstatere, at vi nok har fået lidt mere sol end vi burde. Nye pigmentpletter er piblet frem, men hvor de på den unge hud, lægger sig som bedårende, små fregner henover næseryggen, så har de på den modne hud en irriterende evne til at samle sig i plamager og noget der ligner leverpletter. Samtidig synes de ellers så charmerende smilerynker omkring øjnene, pludselig ekstra dybe – og det på trods af, at man hele sommeren har smurt sig i solfaktor 12 og båret både hat og solbriller.

Nu kan de fleste kvinder jo have både rynker og pletter, uden at det på nogen måde skæmmer deres gode udseende, og mange pigmentforandringer forsvinder da også efter en periode uden sol. Endelig kan gode cremer tilføre huden fugt, øge hudens elasticitet og dermed virke udglattende. Men ind i mellem kan man være så uheldig, at sommerens nye rynker og fregner sidder, så det nærmest er det eneste man ser, når man kigger sig selv i spejlet. Så kan man ty til at duppe pletterne med concealer under en mat foundation, hvilket ofte vil dække pigmenteringen. Man kan også prøve sig frem med blegende cremer og rynkecremer eller få bugt med skønhedsgenerne med et kosmetisk indgreb.

I denne uge kan du læse om anti-age pleje og kosmetiske indgreb, som peeling, botox og hudslibning. I næste uge ser vi nærmere på laserbehandlinger og vævsfyldere ....

∙ <link http: www.kvindeguiden.dk _self> Bekæmp rynker og pletter med cremer og serum
∙ <link http: www.kvindeguiden.dk _self> Kemisk peeling: AHA peeling, BHA peeling, TCA peeling og Fenol peeling
∙ <link http: www.kvindeguiden.dk _self> Botox, Azzalure, Dysport, Vistabel og Xeomin
∙ <link http: www.kvindeguiden.dk _self> Hudslibling: diamantslibning, mineralslibning, krystalslibning mv.

Brug en registreret behandler ved kosmetiske indgreb
Når du planlægger, at få foretaget et kosmetisk indgreb, bør du for din egen skyld undersøge mulighederne nøje. Find information på nettet, i bøger som f.eks. Benedikte Thuesens <link http: clk.tradedoubler.com _blank>Skøn hele livet, tal med andre om deres erfaringer og konsulter behandleren inden du træffer din beslutning.
Husk at kosmetiske indgreb ifølge dansk lovgivning, kun må udføres af speciallæger samt dennes medhjælpere i form af læge eller sygeplejerske, som alle skal være særligt registreret i Sundhedsstyrelsen. Sørg for at din behandler er registreret. <link http: www.sundhedsstyrelsen.dk _blank> Tjek her i Sundhedsstyrelsens register >>

Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^