Selvbrunere 2014
Selvbrunere 2014 

Nedsæt risikoen for hudkræft, skjoldet og skadet hud samt solrynker. Få skøn sommerkulør med de bedste selvbrunere. Her er vores bud på sommerens bedste !

De fleste af os kan hurtigt blive enige om, at sommerens lette og lyse tøj ser bedre ud, når huden på de bare ben og arme har en pæn, gylden kulør. Men ens forfængelighed bliver sat på en prøve, når man tænker på, hvor sundhedsskadeligt det er, at opholde sig længe i solen. Dertil kommer andre kedelige tegn på soldyrkning, som skjoldet, skadet hud og solrynker.
For mange af os er selvbrunere et oplagt alternativ til solbadning. Problemet er bare, at selvbrunere langt fra altid giver et tilfredsstillende resultat. Det kan være svært at opnå en jævnt og ensartet farve, og mange selvbrunere efterlader et mere gult end gyldent skær. Ved at vælge et godt produkt og peele huden inden brug, er der dog gode chancer for, at du får et resultat, du vil være tilfreds med.

Tips til brug af selvbruner

For at opnå et jævnt og pænt resultat anbefales det:
• at peele/eksfoliere huden godt inden påføring. Ikke mindst huden på knæ, albuer, bagsiden af dine hænder samt huden på dine fødder bør du peele/eksfoliere grundigt, da selvbrunere har en kedelig tendens til at sætte sig på ru hud i gullige skjolder.
• at anvende selvbruner efter bad og grundig frottering.
• kun at påføre tyndt lag selvbruner på områder som knæ, albuer, hænder og fødder.
• at undgå øjenbryn og hårkant.
• at vaske hænder og negle grundigt efter brug.<script type="text/javascript" async src="//assets.pinterest.com/js/pinit.js"></script>
Selvbruner-produkter 2014

1. St. Tropez Self Tan Luxe Dry Oil
Sommerens selvbrunernyhed fra St. Tropez er en såkaldt ”dry oil” af neroli olie. Produktet er lugtfrit, tørrer hurtigt og giver en pæn glød i op til syv dage.
∙ St. Tropez Self Tan Luxe Dry Oil. 100 ml. Vejl. pris 295 kroner

2. St.Tropez Self Tan Bronzing
ST. TROPEZ har gennem mange år været et af de førende mærker indenfor selvbruner produkter. Brandet har udviklet en bred vifte af produkter; fra mousse og lotion, moisturizer, spray og wash of-produkt, til det spritnye "Self tan perfect legs", som er særligt udviklet til at give flotte solbrune ben på rekordtid. St.Tropez´ produkter udmærker sig ved at være lugtfrie og hurtigt absoberende.
∙ St. Tropez Self Tan Mousse. 120 ml. Vejl. pris 299 kroner.
∙ St. Tropez Self Tan Perfect Legs. 75 ml. Vejl. pris 135 kroner
∙ St. Tropez, Gradual Tan Face. 50 ml. Vejl. pris 199 kroner

3. Vita Liberata Rich Body & Vita Liberata Deep for face
Vita Liberatas selvbrunerlotion til kroppen er tintet med guidefarve, hvilket gør det nemmere at fordele produktet jævnt. Produktet er ideelt til dig, som ønsker en lidt mørkere solbrun kulør, og her kan Vita Liberatas påføringshandske med fordel anvendes. Vita Liberata Deep for face er et rigtigt god bud på en god selvbruner til ansigtet. Produktet giver en let kulør og udviklet særligt til hud med pigmentforandringer.
∙ Vita Liberata Rich Body. 200 ml. Vejl. pris 199 kroner
∙ Vita Liberata Deep for face. 100 ml. Vejl. pris 165 kroner
∙ Vita Liberata Tanning Mitt (påføringshandske). Vejl. pris 49 kroner

4. Rimmel Sunshimmer Pre Tan Eksfoliator
Ved at peele huden inden du anvender selvbrunere, får du et mere ensartet og holdbart resultat. Rimmel Sunshimmer Pre Tan Eksfoliator er udviklet netop til dette formål, og virker samtidig blødgørende, da den indeholder macadamia og argan olie.
∙ Rimmel Sunshimmer Pre Tan Eksfoliator. 125 ml. Vejl. pris 80 kroner

5. Matas selvbruner
Selvbruner produkter finder du også i Matas stribede serie. De to produkter til henholdsvis krop og ansigt udmærker sig ved at være Svanemærket.
∙ Matas Selvbruner Lotion til kroppen 200 ml. Vejl. pris 40 kroner
∙ Matas Selvbruner Lotion til ansigt. 80 ml. Vejl. pris 30 kroner

6. La Roche Posay Autohelios Selftan
Fugtgivende selvbruner, der er let at fordele for en gradvis og jævn solbrun glød.
∙ La Roche Posay Autohelios Selftan. 100 ml. Vejl. pris 119 kroner

7. Clarins Self Tanning Instant
Clarins selvbruner er en forfriskende gelé, som giver en pæn, naturlig farve øjeblikkeligt.
∙ Clarins Self Tanning Instant Gel. 125 ml. Vejl. pris 220 kroner

8. Sensai Silky Bronze Self Tanning for Face
Sensai selvbruner er en gele-creme, som nemt giver en naturlig, jævn og holdbar bronzegylden farve til ansigtet. Produktet indeholder også SENSAI´s anti-ageing hovedingrediens CPX-Vital Extract samt Koishimaru Silk.
∙ Sensai Silky Bronze Self Tanning for Face. 50 ml. Vejl. pris 525 kroner.

9. JAMES READ TAN
JAMES READ er en nyhed i Danmark, men mærket har, siden lanceringen i februar 2013, bla. høstet meget anerkendelse ved de store modeshows i London, Paris og New York. Bag mærket står briten James Read, som med sine 12 års erfaring på området, bliver kaldt Englands selvbruningsekspert. Serien rummer 15 selvbruner-produkter, som hver især er udviklet til at imødekomme individuelle behov. Serien indeholder bla. bronzing mousse, bronzing spray og wash off body tan samt:
∙ BB Gradual Tan Face 25 ml er en ansigtslotion med Q10, der ved anvendelse to til tre gange om ugen, giver huden en gylden tone. Med produktet følger en handy børsteapplikator, der gør produktet ekstra nemt at anvende. Produktet findes også som bodylotion i 200 ml. 25 ml. Vejl. pris 195 kroner
∙ Sleep Mask Tan Face 50 ml. er en ”beauty over night” ansigtslotion med selvbruner, der virker mens du sover. 50 ml. Vejl. pris 225 kroner
∙ Liquid Tan 250 ml. er et selvbrunerprodukt til kroppen. Her får du det bedste resultat ved at peele huden inden anvendelse og påføre produktet med handske. 250 ml. Vejl. pris 245 kroner.

Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^