For hurtig udløsning

Kategori: Parforhold

For hurtig udløsning

For hurtig udløsning 

Hendes kæreste får for hurtig udløsning, hvilket giver frustrationer i forholdet. Parterapeut Ingrid Ann Watson giver gode råd...

Til Ingrid Ann Watson

Jeg og min kæreste har lidt problemer i vores samliv. Når vi har sex, får min kæreste meget hurtig udløsning. Han når ikke at være inde i mig i to minutter....

Når han har fået udløsning, bliver han meget sur/frustreret. Jeg har ikke kritiseret ham for hans "hurtighed", men skal da være ærlig at sige at jeg ikke bliver seksuelt tilfredsstillet. Jeg nyder forspillet, men så når jeg heller ikke længere, for så har han jo fået udløsning...

Nu er vi gået ind i en ny fase i vores samliv, han syntes ikke at vi skal havde sex mere, for som han siger, så får jeg jo ikke noget ud af det..

Jeg må indrømme at det seksuelt har frustreret mig noget, for jeg er en pige der er glad for sex. Men der må være et langt stykke vej imellem "hurtig sex", og "ingen sex". Hvad kan vi gøre?

Kan jeg på nogen måde hjælpe min kæreste, med at "udsætte" hans udløsning?

Mvh Caroline

_________________________________________

Kære Caroline,

Ja, du kan godt hjælpe din kæreste til at lære, at holde sin udløsning tilbage - og som ekstragevinst, få meget mere nydelse ud af samlejet. Men er det din opgave alene?

Vær lige opmærksom på, at det bliver en fælles opgave og at den ikke pludselig ender som din alene.....

Jeg ville starte med at spørge ham om han er interesseret i at I sammen gik på opdagelsesrejse ud i sexualiteten. Bed ham låne eller købe nogle bøger om emnet og væn jer til at tale åbent om det.

Der er mange gode bøger som beskriver teknikker der kan hjælpe mænd at holde udløsningen tilbage. Lån bøgerne sammen og brug både tid hver for sig, og sammen omkring bøgerne.

Fokuser hele tiden på jeres lyst til bedring i jeres sexliv, frem for hans for hurtige udløsning.

Hvis jeres forspil fungerer, kunne man så ikke forestille sig at I kunne trække denne del af forestillingen ud, så det er her du opnår en del af tilfredsstillelsen? Måske kunne I arbejde og være kreative omkring at forspillet så det i højere grad bliver en del af samlejet.

Fortæl hinanden jeres fantasier, onaner sammen og på hinanden, tag frækt tøj på, leg læge og sygeplejerske - eller måske i disse tider er det mere hot med edb-eksperten og indretningsarkitekten ..

Glem enhver snak om at få penis op - og fokuser i stedet på andre spændende ting I kan lave.

Til sidst vil jeg foreslå at I anskaffer en dildo. Efter forspillet, bruger han dildoen på dig og først når du er lige ved at komme bruges penis, så I kommer sammen.

Kort sagt, brug den palet af tilbud der ligger i det erotiske, det sensuelle og lån gerne bøger og film til at støtte jer til.

God fornøjelse.

Parforhold
Parterapeuten: Når du lukker ned overfor din partner, straffer du dig selv mest 

Har du for vane at tænke ”så kan han lære det”, eller ”han fortjener ikke min kærlighed”, så er du måske godt i gang med at finde på ’strafaktioner’ mod din partner. Og dem skal du passe på med, for de gør både dig selv og din partner ulykkelig, fortæller parterapeut Christiane Meulengracht.

Læs mere
Parforhold
Test: Er der balance i parforholdet? 

Kærligheden har trænge kår i et parforhold, hvor følelsen af fællesskab, jævnbyrdighed, gensidig respekt og opmærksomhed, mangler. Følelsen af at man konsekvent yder en større indsats end sin partner, skaber en ubalance, som kan være svær at rette op på.

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: Vi holder smartphonen i hånden mere end vores partner 

Kærligheden risikerer at blive den store taber, hvis ikke vi aktivt tager et valg om at kæmpe imod trangen til at give vores smartphone den dyrbare opmærksomhed, som vi inderst inde hellere vil give – og modtage fra – vores partner. Det mener parterapeut og forfatter Christiane Meulengracht, der…

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: De alvorlige konsekvenser ved ikke at lytte til hinanden 

Som nyforelskede er vi gode til at lytte til hinanden, men som årene går, ’glemmer’ mange par at give hinanden daglige doser af udelt opmærksomhed, og det kan få store konsekvenser. Sådan lyder det fra parterapeut, Christiane Meulengracht, som her deler 4 råd til bedre kommunikation.

Læs mere
Parforhold
Flere kvinder bliver udsat for voldtægt 

Ifølge en netop offentliggjort undersøgelse, som Justitsministeriet, Det Kriminalpræventive Råd og Rigspolitiet har gennemført i samarbejde med Københavns Universitet, fremgår det at flere end 6.700 kvinder blev udsat for voldtægt eller voldtægtsforsøg i 2019. Det er stærkt bekymrende, og der er…

Læs mere
Parforhold
Parterapeuten: Parforholdet er som en muskel, der skal trænes 

Vi drømmer om at finde kærligheden, men når vi så endelig finder den, glemmer vi alt for ofte, at den gode og ægte kærlighedsrelation skal holdes ved lige, mener parterapeut, Christiane Meulengracht, som her deler 5 gode råd til mere kærlighed.

Læs mere
Parforhold
Sexolog: Derfor taler mænd ikke om præstationsbesvær i soveværelset 

Mange danske mænd oplever enten manglende sexlyst, rejsningsbesvær eller for tidlig sædafgang, men udfordringerne er forbundet med så meget skam, at kun få gør noget for at ændre på situationen, fortæller parterapeut og sexolog, Christiane Meulengracht.

Læs mere
Parforhold
Når vold er hverdag 

Knapt 4% af alle voksne kvinder i Danmark har i det seneste år været udsat for fysisk vold. Af disse har ca. 2 ud af 3 været udsat for vold af deres nuværende eller tidligere partner. Det er et alvorligt samfundsproblem, der understøttes af nogle strukturelle magtforhold i samfundet, skriver Dansk…

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: Dårlige vaner spænder ben for dit lykkelige parforhold 

Mens vores sunde vaner er med til at sikre, at vi fungerer optimalt i hverdagen og i parforholdet, er vores uhensigtsmæssige vaner ofte ødelæggende for kærligheden, mener parterapeut Christiane Meulengracht. Her giver hun sit bud på 7 dårlige vaner i parforholdet.

Læs mere
Parforhold
Når lysten til sex forsvinder 

Rigtig mange par bliver frustrerede og ved ikke, hvad de skal stille op, når de oplever perioder, hvor lysten til sex mangler. Ofte ender man med at anklage og bebrejde hinanden for ikke at tage initiativ eller være tilstrækkelig nærværende. Men den manglende lyst er sjældent det egentlige problem,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^