Tine K Home
Engelsk porcelæn
Sommerudsalg 50 %
Louisiana plakater
Kategori: Påske
Påskeæg med nougatcrunch
Redaktionen

Odense Marcipan deler ud af påskeopskrifterne. Her får du opskriften på de lækreste påskeæg med nougatcrunch.

(10 stk.)

Ingredienser:

  • 50 g brændte mandler
  • 100 g nougat
  • 400 g Original Odense Marcipan
  • 200 g lys overtræk eller mælkechokolade
  • Lidt smeltet hvid chokolade
  • Lidt finthakkede brændte mandler til pynt

Sådan gør du:

  • Hak de brændte mandler groft. Bland dem med nougat og tril massen til 10 små kugler. 
  • Sæt dem i fryseren i 20-30 minutter eller til de er frosne.Del marcipanen i 10 stykker og tryk dem let flade. Form dem om den iskolde nougat som påskeæg og læg dem på bagepapir.
  • Smelt chokoladen over vandbad (se nedenstående video) og overtræk æggene. Fyld det hvide chokolade i en lille sprøjtepose eller en frysepose. Klip et lille hul og lav mønstre på æggene. Drys med lidt hakkede, brændte mandler, inden chokoladen er størknet.
  • Lad chokoladen sætte sig og servér dem kølige eller fra køleskab.
Påske
Lammekoteletter

Nem opskrift på hvidløgsmarineret lammekoteletter til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Påske-makroner

Bag skønne mundfulde i herlige påskefarver. Her en opskrift på macarons udviklet af Dr. Oetker.

Læs mere
Påske
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse. Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre...

Læs mere
Påske
Lammekoteletter

Krydret med honning, rosmarin, sennep, vin og mynte.

Læs mere
Påske
Påskebrød

De fine flettede påskebrød har en rund smag af mandel og sirup, og en fin, blød krumme. Herligt brød til påskebordet.

Læs mere
Påske
Salade Nicoise & grahamsboller

Den er ikke til at komme uden om, så her er opskriften på den skønne, klassike Salade Nicoise til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Påskesild -tun eller -makrel?

Dagene bliver lysere og længere. Foråret er på vej og påsken er over os, før vi har set os om. Visse traditioner må vi ikke ændre på: Vi skal puste æg, påskeharen skal besøge os, og der skal sild på bordet. Men der er ingen tradition, der ikke tåler fornyelse – måske skal din påskesild svømme i en...

Læs mere
Påske
Appelsin- og rødløgssalat

En let og frisk forårsopskrift som tilbehør til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Gækkebreve - en dansk tradition

'At gække' betyder 'at drille' eller 'at narre'. Traditionen med at klippe og sende gækkebreve findes kun i Danmark, og er således en særlig tradition for den danske kulturarv. Gække-traditionen er en gammel tradition, som for alvor blev populær omkring 1800-tallet. Dengang var gækkebreve ikke en...

Læs mere
Påske
Påskebazar

Skal der pyntes fint op til påske, så kig med her, hvor vi bringer et udvalg af annoncørernes dejligste påskeidéer. Her er 12 idéer til påskedekoration og forårsstemning.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Påskeæg - Skaller til ophæng

Påskeæg - Skaller til ophæng

Eventyrlig påskepynt

Eventyrlig påskepynt

Æg til dekorering

Æg til dekorering

Påskeæg ophæng

Påskeæg ophæng

Nye Bøger
Send en hilsen
^