Friskbagte, lune scones
Det skal du bruge:
- 250 g hvedemel
- 3 tsk bagepulver
- 50 g sukker
- 1/2 tsk. salt
- Evt. 50 g rosiner
- 100 g smeltet, afkølet smør eller flydende margarine
- 2 dl kernemælk
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 200°C.
- Sigt melet i en skål og tilsæt bagepulver, sukker, salt og evt. rosiner.
- Rør ingredienserne godt sammen.
- Tilføj den blødgjorte smør eller flydende margarine
- Rør dejen til den bliver grynet.
- Tilsæt kernemælk og rør dejen til den bliver jævn og glat.
- Tag dejen ud af skålen og placer den på en melet overflade.
- Udrul dejen, så den er et par cm tyk og udskær scones i passende størrelser
- Put dine scones på en bagepapirdækket bradepande og bag dem i cirka 12 minutter.
- Serveres lune!