Ingredienser
Fiskefrikadeller
350g lange/torsk/sej filet
1 lille løg
1½ spsk havregryn
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
1 æggehvide
1 spsk olie til stegning
Rødløgs- og æbleremoulade
1 æble
2 spsk fromage frais
1 spsk mayonnaise
½ lille rødløg
Knivspids karry
1½ tsk sukker
1 spsk citronsaft
Grillet aubergine
1 aubergine
1 spsk olie
Salt
Kartofler
5 stk á 60g
Tilberedning
Fiskefrikadeller
Fisken hakkes eller blendes så groft eller fint man ønsker. Løget rives i og de øvrige ingredienser blandes i. Formes som frikadeller og steges ved middel varme. Tag dem straks af panden når de er færdige.
Rødløgs- og æbleremoulade
Æble og rødløg hakkes meget meget fint og vendes sammen med de øvrige ingredienser. Smag til. Gem evt. 2 spsk til et frokostmåltid
Grillet aubergine
Skær auberginen i 1½ cm tykke skiver på langs. Drys med salt og lad det trække væden ud af aubergine i godt en ½ time. Vask saltet af. Pensel med olien på skiverne og bag dem i ovnen ved 220C til de tager farve.
Kartofler
Koges og serveres til med salt og peber
Tilberedningstid ca. 1 time
4695 kJ/ 1118 kcal
14.01.2025
Opskrifter & råvarer 10.01.2025
Opskrifter & råvarer