Svampe-risotto med mager kotelet med salvie, lynstegte courgetter og grøn salat ...
Til 4 personer
Det skal du bruge:
2 poser Knorr Risotto Funghi (svampe)
4 magre svinekoteletter á 150-175 g
1-2 courgetter (squash)
Blandede salater efter eget valg
Et par kviste frisk salvie
Et par kviste frisk timian
1 økologisk citron
1 fed hvidløg, presset
Lidt olivenolie til marinering
Lidt Becel til stegning
Salt & peber
Sådan gør du:
Åbn Knorr Risotto Funghi (svampe) og følg den meget enkle brugsanvisning. Du kan vælge at erstatte lidt af vandet med hvidvin. Sørg for tilberedning ved svag varme og rør jævnligt for at undgå, at risottoen brænder på.
Skær evt. fedt fra dine svinekoteletter og mariner dem kort i lidt olivenolie med lidt salt, peber, hakkede friske salvieblade og lidt presset hvidløg.
Rens courgetterne og skær dem i tynde skiver.
Rens salaten omhyggeligt i flere hold koldt vand og slyng eller dup den tør.
Steg koteletterne på en pande i 3-4 minutter på hver side ved middel varme.
Lynsteg courgette-skiverne i lidt flydende Becel eller olivenolie, drys med lidt salt og peber og lidt friske timianblade.
Vend den blandede salat med en traditionel fransk dressing (fx 3 dele olivenolie, 1 del vineddike, i stor teskefuld Dijon sennep, lidt presset hvidløg, salt og peber + evt. lidt frisk timian eller andre krydderurter) eller vælg familiens egen yndlingsdressing. Du kan også servere dressingen separat.
Anret den friske salat, de lynstegte courgetter og en kotelet på tallerkenen og fordel den lækre svampe-risotto i fire portioner.
Du kan naturligvis vælge at servere alle mulige andre udskæringer af kød eller fjerkræ (fx kyllinge-bryst) til den velsmagende svampe-risotto.
Server straks og få garanti for en vellykket yndlingsmiddag til børn og voksne – og til glade gæster.
Velbekomme!