... m. kartoffel frikadelle med spinat/rucola.
4747 kJ/ 1130 kcal.
Endnu en dejlig opskrift fra Kostkompagniet.
Fisken:
400g skrubbefilet steges i olivenolie til de føles hårde. Krydder med salt og friskkværnet peber. Dryp med citron.
Kartoffelfrikadelle med spinat/rucola og basilikum
5 kartofler på str. med æg skrælles og dampes møre. Moses og blandes med 40 g hakket spinat/rucola (en stor håndfuld), salt, friskkværnet peber, 1 tsk eddike og frisk basilikum efter smag. Rør kartoffelfarsen godt igennem og form 4 frikadeller. Steg dem ved svag varme på panden i 2 tsk olie.
Agurkevinaigrette til broccoli
Skær ½ agurk igennem på langs og skrab kernerne ud. Blend agurken med 1 spsk fransk sennep, 1 spsk vineddike, 1 lille presset fed hvidløg og 3 tsk olie. Damp 200g broccoli, som smager herligt med vinaigretten.