Sommermenu a la restaurant ofelia

Sommermenu a la restaurant ofelia  

Få opskrifterne og server sommermenuen fra Skuespilhusets velrenommerede Restaurant Ofelia ...

Den nye, smukke kogebog Ofelia er opkaldt efter restauranten der har forfattet den, nemlig Skuespilhusets velrenommerede Restaurant Ofelia. Bogen, der er lanceret i samarbejde med Rosendahl, deler ud af restaurantens skønne opskrifter på menuer indenfor klassisk fransk køkken.

Ofelias menu tilgængelig for alle
Ofelias gastronomiske chef Poul Cullura og køkkenchef Heidi Andersen havde en drøm om at gøre de lækre retter tilgængelige for alle. Drømmen blev til virkelighed, og alle retter er nu nedfældet på papir og fotograferet på det klassiske Grand Cru porcelæn fra Rosendahl, akkurat som når man gæster Ofelia.
”Opskrifterne er så enkle, at alle kan tilberede dem,” fortæller køkkenchef Heidi Andersen. ”De er primært baseret på danske råvarer, der kan købes i butikker overalt i Danmark. Vi har også tænkt på, hvilket porcelæn, retterne serveres på, da maden og serveringen helst skal give et samlet harmonisk indtryk.”
Her får du opskrifter fra bogen på en lækker sommermenu:
• <link https: kvindeguiden.dk _self> Gravad laks med syltet fennikle og salat
• <link https: kvindeguiden.dk _self> Kalvefilet med cassoulet og kantareller
• <link https: kvindeguiden.dk _self> Vanille panna cotta

Årstidens menu
Bogen er inddelt i fire årstider. Under hver årstid finder du forslag til tre menuer bestående af en forret, en hovedret og en dessert. Retterne kan sammensættes på anden vis efter behov. Alle opskrifter er beregnet til fire personer, og mængderne er afstemt, så det passer med servering af en tre retters menu. De kan dog nemt op- eller nedjusteres.

Kogebogen kan købes i Skuespilhuset og i de butikker, der forhandler Rosendahl produkter til kr. 149,75.

Påskeopskrifter: Smørrebrød til påskebordet.
Opskrifter & råvarer
Opskrifter: Smørrebrødet - En fast bestanddel på påskebordet 

Fuldkorn gør for alvor sit indtog i påsken med rugbrødet som fast bestanddel på påskebordet, når laks og flere slags sild nydes med løg, kapers, æg og dressing.

Her deler Fuldkornspartnerskabet og Hjerteforeningen opskrifter på klassisk sildemad og røget laks med peberrodscreme - på rugbrød…

Læs mere
Pasta con crema di fagioli cannellini e spinaci, pasta med cremet pesto af cannellini-bønner, basilikum og spinat
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Pasta con crema di fagioli cannellini e spinaci 

Det italienske køkken er kendt og elsket for sine enkle retter med fokus på gode råvarer, og her er ’pasta con crema’ en let og helt enkel klassisk anretning med perfekt balance mellem cremet konsistens og fyldig smag. Tilføjer man spinat til bønne-pestoen, så har man retten 'Pasta con crema di…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Superfood: Hvor meget dækker 100 g spinat kroppens behov for vitaminer og mineraler? 

De små grønne spinatblade ser måske ikke ud af så meget, men de er både alsidige i madlavningen og har som alle ved, mange fine sundhedsmæssige egenskaber. Faktisk er der nogle mener, at der er så meget krudt i spinaten, at den kan betragtes som den absolut sundeste af alle grøntsager. 

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Pizza con melanzane e parmigiana - Pizza med aubergine og parmesan 

Er du vild med aubergine, så er pizza med aubergine og parmesan, kaldt 'pizza con melanzane e parmigiana' på italiensk, nok lige en pizza, der falder i din smag. Med opskriften og nogle få ingredienser, kan du hurtigt nyde den skønne smag af lun aubergine, tomatpesto, basilikum og masser af…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Italienske biscotti 

Det er altid godt at have noget i kagedåsen, for man ved jo aldrig, hvornår den akutte trang til sødt, melder sig. Her er den italienske biscotti et godt bud på en lille, sprød og yderst alsidig småkage.

At bage biscotti er nemt, og det giver dig mulighed for at give småkagen lige præcist den…

Læs mere
Salat med frisk spinat, tandoori-krydret kylling, rødløg og mozzarella
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Salat med tandoorikylling og babyspinat 

Nyd forårets friske babyspinat med tandoorikylling i skøn forening med frisk vandmelon og myntecreme.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Nem og skøn klassisk forårsanretning 

Blandt klassiske frokostanretninger er 'avocado & rejer' måske den mest populære og en herlig mundfuld med den fineste kombination af smagfulde ingredienser. Her fremhæves den den delikate reje- og avocadosmag med letsaltet ørredrogn, rødløg, hårdkogte æg, tomat, citron og friskklippet purløg. Det…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Blinis med vilde ris og laks 

Blinis er en yderst delikat russisk specialitet. De små, letsaltede madpandekager kan serveres med fx. laks, kaviar, tunsalat eller stenbiderrogn.

Opskriften på en sprød og spændende variation tilberedt med vilde ris, får du her. Nyd dem som lækker forret med cremefraiche og purløg, rødløg eller…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lakridsmuffins med vanilje og hvid chokolade 

Det dejlige ved muffins er, at man nemt kan give dem den smag, man holder allermest af. Og for lakridselskere er lakridsmuffins naturligvis sagen.

Her er opskriften på de lækreste, bløde muffins, som kan dekoreres med smørcreme og lakridspulver, hvis man vil have den helt store lakridsoplevelse.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Lakridshåndværk i Bagsværd 

Der er ingenting som god lakrids, og er man rigtig lakridselsker, så går man ikke på kompromis med kvaliteten.

Det ved lakridsmagerne hos Bagsværd Lakrids, som fremstiller ægte, håndlavet lakrids af fineste kvalitet. Her produceres alt fra klassisk sød lakrids, saltlakrids og salmiaklakrids, til…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^dissertation on thakali dissertation philosophy political science essay help pay for essay dissertation writing service malaysia of 2011 math makes sense practice and homework book grade 6 online make resume