Skinkemignon
Glasering
- 1 spsk honning
- 1 spsk sennep
- timian efter smag
- salt og peber
Bland alle ingredienser til glasering. Smør det på skinken og bag den ved 200C alt efter størrelsen. Vend stegen rundt i glaseringen et par gange. Server 270g og lidt af glaseringen.
Klassisk risotto
- 2 tsk smør
- 1 dl risottoris
- frisk finthakket persille efter smag
- 4 dl kyllingesuppe/bouillon
- 1 stort finthakket løg
- 30g reven parmesan
Smelt smørret i en gryde og sauter løg til det klares i farven. Tilsæt kyllingesuppen lidt ad gangen og lad risene absorbere væden inden der hældes nyt på. Til sidst vendes parmesan og persille i og der smages til med salt og peber.
Coleslaw
- 200g fintsnittet hvidkål
- 2 revne gulerødder
Dressing:
- 1 dl fromage frais
- ½ spsk reven løg
- 2 tsk sukker
- 1 spsk citronsaft eller eddike
- salt og peber fra kværn
Hæld kogende vand over den fintsnittet hvidkål og lad det stå i ca.15 min. Vend ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Vend dressingen i de revne grøntsager og hvidkål. Smag til igen.