Uanset om du benytter friske eller frosne skaldyr - eller skaldyr fra dåse for den sags skyld, så bør du prøve denne herlige pasta/skaldyrs ret, udviklet af Kostkompagniet ...
INGREDIENSER
• 2 løg
• 1 fed, presset hvidløg
• 200 g champignon
• 1 peberfrugt
• 2 stængler bladselleri
• 150 g. rejer
• 200 g muslinger
• 1 dåse flåede tomater
• 100 g rå pasta
• 1 knivspids revet citronskal
• 2 tsk. olie
• 1 – 2 tsk. oregano
• 2 tsk. sukker og 2 tsk. balsamico eddike
TILBEREDNING
• Skær løg, champignon, peberfrugt og blegselleri i skiver og sauter dem i olien.
• Tilsæt de flåede tomater, presset hvidløg, citronskal, sukker, oregano, balsamico eddike
• Lad det koge i ca. 15 min.
• Tilsæt rejer og muslinger til sovsen og lad retten simre i 5 min.
• Kog pastaen i rigelig vand og server til.