Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 400 g torsk eller kulmule i filet
- 1 dl sesamfrø
- 2 spsk vegetabilsk olie
- ½ bundt koriander, groft hakket
- 2 dl creme fraiche
- 1 dl sød chilisauce
- 12 taco pandekager
- Salt og peber
Mangosalsa:
- 1 mango
- 1 rødløg
- 1 lime u/sprøjtet
- 1 spsk olivenolie
- 1 dåse kikærter
Sådan gør du:
- Skær fisken i 2x2 cm stykker, krydr med salt og peber og vend i sesamfrø.
- Skræl mangoen og skær den i små tern. Snit rødløget fint.
- Vask limen og riv skallen fint.
- Pres limesaften ud.
- Varm taco pandekagerne på en tør varm pande indtil de tager farve. Ca. 30 sek. på hver side.
- Steg fisken på en varm pande i 2 spsk olie i ca. 1 minut på hver side.
- Anret taco pandekagerne med fisk, salsa, grofthakket koriander, creme fraiche og chilisauce.
Foto: Landbrug & Fødevarer.
Opskrift: Fiskebranchen.