(4 stk.)
Brød:
- 4 stk. sandwichboller ristet i toaster
Dressing:
- 6 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. dijonsennep
- 3 spsk. akaciehonning
- Salt og friskkværnet peber
Fyld:
- 4 store tomater i skiver
- 200 g. emmentaler, gouda eller cheddar i skiver
- 8 skiver lufttørret kogt skinke
- 4 forårsløg
- 1 gul peberfrugt
- 1 miniromainesalat eller hjertesalat
Sådan gør du:
- Rør ingredienserne til dressingen sammen. Flæk brødene og smør dem med dressing.
- Fordel tomatskiverne og skiver af ost og skinke på halvdelen af brødene. Læg brødene sammen, og rist dem i en toaster til osten smelter.
- Rens forårsløg og skær dem i lange strimler. Rens peberfrugt og skær dem i ringe. Skyl og tør salaten.
- Læg grøntsagerne sandwichen. Læg en skefuld dressing på, krydr med salt og peber.
Tips: Får du dressing tilovers, kan du gemme den i køleskabet i flere dage.
Opskriften er udviklet af det svenske Pågen, der, som alle ved, bager perfekte brød i mange varianter til enhver sandwich.