Ingredienser:
Kokossuppe
- 350g fisk
- ½ dåse kokosmælk
- 1 tsk olie
- 1 løg
- 4 stængler bladselleri
- 2 store gulerødder
- 3 spsk mild karry
- Ca. 5 dl vand
- 1 bouillonterning
- Salt og peber
- 1 tsk honning
- 50g nudler
- ½ agurk
Fremgangsmåde:
Kokossuppe med fisk og nudler
Varm olien og sauter løg i kvarter og presset hvidløg til det bliver glasklart i farven. Tilsæt karryen og brænd den af i et minuts tid. Tilsæt gulerod i stave og vend det rundt i olien. Hæld kokosmælk, vand og bouillon i og lad suppen simre ved middel varme i 20 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt så bladselleri i skiver, nudler og fisken i mundrette stykker. Lad det dampe mørt i suppen i 6 minutter – pas på fisken ikke går i stykker. Server rå agurkestave til.