Ingredienser:
- 1 dl. havregryn
- 1 dl. sesamfrø
- 1 dl. hørfrø
- 1 dl. solsikkekerner
- 1 dl. let knuste græskarkerner
- 3½ dl. mel
- 2 dl. vand
- 1 dl. rigtig god olie
- 1 tsk. bagepulver
- 2 tsk. godt groft salt
Sådan gør du:
- Kom alt i en skål og rør det hele sammen.
- Tag 2 bageplader frem og beklæd dem med bagepapir.
- Del dejen i 2 portioner og kom en på hver plade.
- Læg igen bagepapir over hver portion, og rul ud til kanterne af bagepladen. (brug gerne håndfladerne, da dejen er meget blød).
- Når dejen er udglattet helt tyndt, fjernes det øverste lag bagepapir.
- Forskær med en kniv den størrelse knækbrød du ønsker.
- Bag brødene midt i ovnen på 200 gr. i 15-20 minutter eller til de er gyldne.
- Lad bagepladerne stå lidt og tag så en kniv og del dem forsigtigt.
Opbevares i kagedåse - hvis de da holder så længe!