<b<And og fennikel stegt i honning</strong>
- 270g andebryst eller lår uden skind,
- 1 spsk honning,
- 1 hel fennikel uden stok i strimler,
- 1 stort rødløg i kvarter, 2tsk olie
Brun anden ved høj varme i olien i ca. 4 min på hver side. Tilsæt fennikel, løg, honning, salt og peber og lad det simre med låg ved svag varme i ca. 15 min. eller alt efter tykkelse på anden. Når du prikker i kødet skal saften være klar. Krydder med salt og peber.
Salat med æbler og rygeostcreme
- Salat i ønskede mængder,
- 1 æble i små tern,
- 2 stængler bladselleri,
- 2 groft revne gulerødder,
- 1lille finthakket rødløg,
creme:
- 2 spsk rygeost,
- 1 tsk sukker eller efter smag,
- citronsaft,
- 2 spsk fromage frais,
- 1 spsk mayonnaise
Skyl og pluk salaten i den ønskede størrelse. Riv gulerødderne. Rør cremen og smag til. Vend æbler, løg og bladselleri i. Smag til. Vend cremen over salaten blandet med de groftrevne gulerødder.
Hvedebrød med persillesmør
- 2 skiver brød (100g)
- 2 tsk smør,
- hakket persille og salt
Rør smør med hakket persille og salt og anret med brødet.