Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Stil & mode
Avoca

Med sin rå, feminine og livsglade stil, er Acoca Anthology et ægte must have mærke ...

Avoca betyder landsby – og Avoca Village var i 1723 udgangspunktet for et lille spinderi, hvor bønderne i området måtte komme og få spundet deres uldgarn og producere plaider, puder og meget mere. Avoca var et meget socialt bevidst foretagende – og de har gennem alle årene i Irland fået stor anerkendelse for deres syn på det sociale arbejde og bevidstheden og vigtigheden af arbejdspladser.

Et internationalt gennembrud fik firmaet i 1930’ erne da den verdensberømte designer Elsa Schaparelli anvendte Avoca tweed i sine kollektioner til modebevidste europæiske kvinder og i dag sælges deres tæppe og tørklæde produktioner over hele verden.

I 70’erne overtog familien Pratt hele foretagendet og udviklede det til det univers det ligner i dag, som både rummer tøjkollektioner, delikatesse-produktioner (marmelade især), restaurant- og prisbelønnet cafedrift samt en planteskole. Universet er kendetegnet ved respekt for gamle dyder, høje kvalitetskrav, stor kendskab til materialer, hjemlighed i hyggelige og inspirerende omgivelser.

I dag er det de voksne børn fra familien Pratt som driver firmaet med produktion og derudover 8 avoca shops i Irland og en i Washington – shops som trækker folk til fra nær og fjern.

Der er nu 400 ansatte og deres indbydende varer forhandles i hele Europa og udvalgte steder i Japan og Mellemøsten.

Deres design er unikt fordi de fastholder og vedkender sig deres udgangspunkt og tilfører det ny inspiration og f.eks. som i denne kollektion et samarbejde med Liberty i London.

I 2002 lancerede Avoca i London deres første designer kollektion af tøj til kvinder Avoca Anthology kollektionen som har fået stor succes både i og udenfor Irland.

I år er kollektionen beriget med genuine Liberty stoffer så det er originale liberty mønstre man svøber sig i i denne sæson. Designeren har kreeret de mest fantastiske detaljer – blandt andet i knapper som hun får inspiration til italienske markeder hvor hun opkøber de gamle knapper og anvender eller videreudvikler på så detaljen hele tiden overrasker.

Stilen er rå og feminin og befriende livsglad på samme tid – Avoca Anthology er et ægte must have mærke som du bl.a. finder hos

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Tips til at genopdage sig selv

Tips til at genopdage sig selv

Nye Bøger
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres...

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor...

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de...

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
ANNONCER
^