Kategori: Kultur

Krimimessen er en årlig festival med fokus på at hylde og fejre kriminallitteraturen og genren i alle dens afskygninger.

Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt tusindvis af danskere, som deler din hang til gode krimier.

  Kultur
  Musikfestivaler 2024: Stor guide til sommerens festivaler 

  Med mere end 30 festivaler er der udsigt til en fantastisk sommer med enestående musikoplevelser fra hele verden. Her mødes tusindvis af musikelskere for at dele deres passionen for musikken og synge med på tidens største hits.

  Hvis du vil sikre dig billetter til årets mest populære festivaler, er…

  Læs mere
  Kultur
  Roskilde Festival 2024: Endeligt program offentliggjort 

  Roskilde Festival 2024 byder på en storslået musikalsk oplevelse med 53 nye tilføjelser til programmet, herunder 21 Savage, PinkPantheress, Amaarae og Young Nudy. Med denne afsløring er hele programmet for sommerens festival nu på plads.

  Læs mere
  Regler for loppemarkeder og tips til, hvordan man prutter om prisen
  Loppemarkeder
  Loppemarkeder 2024: Sådan prutter du om prisen 

  Da vi danskere ikke har tradition for at prutte om prisen, så kan det godt føles lidt grænseoverskridende første gang man står overfor en inkarneret loppesælger, men på markederne er det altså en vigtig del af oplevelsen.

  Her får du tips til, hvordan du kommer godt i gang og kan lukke en god…

  Læs mere
  Guide til loppemarkeder og bagagerumsmarkeder 2024
  Loppemarkeder
  Hvor afholdes der loppemarkeder i 2024? Guide til årets loppemarkeder & bagagerumsmarkeder 

  Hvor og hvornår afvikles loppemarkederne i 2024? Med foråret og sommerens oprydning i kældre og loftsrum, er det igen blevet tid til loppemarkeder. Lige nu åbner loppemarkederne for bestilling af loppestande, men du skal være tidligt ude, for genbrug og bæredygtig livsstil, er mere populært end…

  Læs mere
  Efterårsferie
  Oplevelser i efterårsferien 2023: Top 10 dyreparker & akvarier 

  I skolernes efterårsferie venter der masser af dejlige oplevelser i landet zoologiske haver og akvarier. Blandt 'De 10 vildeste' er havodder-uge på på Den Blå Planet, Europas største krokodille i Krokodille Zoo, giftige dyr fra hele verdenen i Giveskud Zoo og leopardkillinger i Ree Pars Safari.

   

  Læs mere
  Spiritualitet
  Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen 

  I februar åbnes dørene til et eventyrligt oplevelsesmekka for alle nysgerrige, der vil vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder og personlig og spirituel udvikling. Her danner ??? rammen om det store arrangement, som præsenterer det største og mest alsidige udvalg…

  Læs mere
  Kultur
  Bogforum 2022: Her er de nominerede til Bogforums Debutantpris 2022 

  Siden 1993 er årets bedste skønlitterære debutant blevet kåret på Bogforum. Det bliver også tilfældet, når landets største bogfestival atter slår dørene op til Bella Center for forfattere, forlag og alle med forkærlighed for læsning den 4., 5. og 6. november 2022.

  Læs mere
  Kultur
  Bogforum 2022 - Så er der nedtælling til årets store litteraturoplevelse 

  På fredag, den 4. november, slår Bogforum i Bella Center Copenhagen dørene op til en weekend i bøgernes verden. Med intet mindre end 300 programpunkter på festivalens store scener, og 800 arrangementer på forlagenes egne scener og stande, er der lagt op til rigtigt mange litterære oplevelser.

  Læs mere
  Kultur
  Wildlife Photographer of the Year 2022 

  Nu er vinderne af Wildlife Photographer of the Year 2022 fundet. Nogle af de 100 fotos viser naturens skønhed, men en del af årets billeder viser, hvordan mennesket forandrer naturen - og ødelægger den. Udstillingen åbner på Statens Naturhistoriske Museum den 25. november.

  Se 15 fuldstændigt…

  Læs mere
  Kultur
  Kulturnat København 2022 

  Det kølige, mørke efterår trænger sig på, men fredag den 14. oktober brydes mørket, når Kulturnatten oplyser byen med flotte lysinstallationer og 250 særarrangementer for børn og voksne i alle aldre i København og på Frederiksberg.

  Læs mere
  PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
  Nyhedsbrev
  Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
  Nye Bøger
  Den dovne vegetar, Camilla Skov

  Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

  Læs mere
  Bælgfrugt - Louisa Lorang

  Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

  Læs mere
  Skamfuld, af Christian Hjortkær

  Med bogen ’Skamfuld’ lægger teolog Christian Hjortkjær op til en vigtig debat og samtale med vores børn og unge om den ydmygende, ubehagelige og oftest ufrugtbare følelse, vi får, når vi ikke lever op til vores egne eller andres forventninger.

  Læs mere
  I min tid – Erindringer, af Ulla Terkelsen

  Ulla Terkelsen er en sand legende i dansk journalistik. Siden 1960'erne har hun som udenrigskorrespondent rejst verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hendes unikke evne til at være til stede, hvor historien udfolder sig, og til at finde det særlige og vedkommende i de…

  Læs mere
  Shopping
  ^