Kategori: Kultur

Krimimessen er en årlig festival med fokus på at hylde og fejre kriminallitteraturen og genren i alle dens afskygninger.

Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt tusindvis af danskere, som deler din hang til gode krimier.

  Kultur
  25 nye ord, du måske ikke har helt styr på 

  Nogle gange glider nye fremmedord ind i vores ordforråd uden at vi rigtig bemærker det, men kigger man på Dansk Sprognævns oversigt over nye ord og udtryk, så er det overraskende, hvor mange, især engelske ord, der finder vej til danskordbogen.

  På de sociale medier blomstrer sproget i en fart, hvor…

  Læs mere
  Kultur
  Loppemarked på Det Kongelige Teater 

  Det Kongelige Teaters loppemarkeder tiltrækker altid tusindvis af mennesker, og nu er det igen muligt at sikre sig et stykke ægte teaterhistorie. Søndag den 21. august 2022 afholder Det Kongelige Teater loppemarked og sælger ud af effekter fra teatrets kæmpestore møbellager på Refshaleøen.

  Læs mere
  Forår
  Livsstilsmesser 

  Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

  Læs mere
  PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
  Nyhedsbrev
  Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
  Nye Bøger
  Shopping
  ^