Har man inviteret små børn med, så er det fornuftigt at sørge for skiftetøj. Krymmel og kagefnuller har det med at sætte sig i sokkerne, og inden man får set sig om, så har man små chokoladespor i hele hytten.
Med en voksdug på bordet, romkugledejen klar og små skåle med kulørt krymmel, er der lagt op til alletiders kreative stund.
Opskrift til 15 stk.
Ingredienser:
- 400 g kage (brownie eller anden kagerest)
- 125 g marcipan
- 175 g smeltet mørk chokolade 55%
- 2 spsk. hindbærmarmelade
- 2 tsk. romessens
Opskrift
- Smuldrer kagen i en skål eller brug en foodprocessor og bland med marcipan, smeltet chokolade og hindbærmarmelade. Rør sammen til en fast masse og smag til med romessens.
- Sæt kagemassen i køleskabet til den er fast og tril til ca. 15 kugler.
- Kugler trilles i fx. krymmel, finthakkede mandler, pistace eller hasselnødder, kakao, krokant, flormelis.