Kategori: Vi tester!

Hovedtelefoner til træning 

Når programmet i træningscenteret kører på rutinen og når løbeturen føles lang og kedelig, så gør god musik i ørerne underværker. En nøje sammensat playliste med lækker musik kan hurtigt bidrage til perlehumør og følelsen af overskud.

Sportsvidenskabelige studier peger endvidere på, at musik i friskt upbeat tempo, evt. synkroniseret med sportsaktiviteten, kan optimere din træning, fjerne fokus fra et sidestik og øge din udholdenhed. Derfor er god lyd i ørene, for rigtig mange sportsudøvere, en helt uundværlig del af løbeturen eller træningsrutinen, og en forudsætning for at få en tilfredsstillende oplevelse.

Valg af musik til træningen

Mens valget af musikgenre er underordnet, så har de fleste glæde af en playliste med tempofyldte numre, gerne numre afstemt ens løbetempo. Musik til løb i moderat tempo ligger som regel mellem 120 og 140 BPM (Beats per Minute), og med udgangspunkt i musiktjenesternes MPB-playlister, kan man hurtigt sammensætte sin personlige playliste med numre i ønsket tempo.
 
Valg af hovedtelefoner

Mens nogen foretrækker at få lyden fra mobilens ørepropper, så vælger andre den klassiske form for hovedtelefoner med bøjle og ørepuder. Uanset hvilken form for hovedtelefon man vælger til træningen, så bevæger man sig ud på et stort og ikke altid helt gennemskueligt marked i jagten efter optimal lyd og komfort.

Gennem de senere år har tec-giganter som Apple, JBL, Jabra, Bose og B&O lanceret stribevis af trådløse øretelefoner af høj kvalitet. For noglen, kan de små, diskrete høretelefoner, også kaldet 'in ear' eller 'true wireless' imidlertid være en gene. De små ørepropper har nemlig tendens til at skabe vokspropper og smerter i øret som følge af, at den ørevoks, der sidder i øregangen, skubbes ind og danner prop inderst i øret.

Med klassiske hovedtelefoner, også kaldet ’over ear’ eller ’on ear’, undgår man de gener og samtidig kan der ifølge kræsne musikelskere med høje krav til lydkvaliteten, være store lysmæssige fordele ved at vælge hovedtelefoner med bøjle og ørepuder.

Blandt trådløse over ear-hovedtelefoner, der særligt egner sig til træning, er blandt andet Sony WH-1000XM3, B&O Beoplay H8i, Adidas RPT-01 og JBL UA Sport Wireless Train.

Vi tester!
Øjenbryn 'on fleek' 

Gennem de senere år er fokus på bryn blevet en af de hotteste makeuptrends. Men de smukke, fyldige, formede øjenbryn har ikke meget tilfælles med de blyantstynde bryn, der trendede i 80´erne, så for de af os, der drak Pisang Ambong på Tordenskjold i Århus eller Annabels i København dengang, kan det…

Læs mere
Vi tester!
Remington Air3D – Føntørrer i nyt elegant design 

Når det kommer til føntørrere, er der sjældent tale om elegant design, derfor var det med en vis nysgerrighed, at vi fik præsenteret Remingtons nylancering. Med Air3D har Remington nemlig designet en hårtørrer i et så super elegant design, at føntørren fremover kan ligge fremme.

Med Air3D…

Læs mere
Vi tester!
Fitbit Flex 2 

Med den spritnye Flex 2 fra Fitbit har du ikke blot en smal, strømlignet aktivitetstracker, der udførligt registrerer dine fitnessdata og sørger for, at du holder dig motiveret, nu kan du tilmed vælge at have trackeren siddende i et elegant designet armbånd.

Læs mere
Vi tester!
Test af S9100 PROluxe glattejern 

Grå og hvide hår kan være lidt af en udfordring for frisuren. Med deres krusede og stride struktur er selv hårspray med ekstra kraftigt hold sjældent nok til at få styr på de stædigt, strittende hår. Ved hjælp af et glattejern, kan de grå og hvide hår imidlertid glattes ud, og blive elegante,…

Læs mere
Vi tester!
Braun Silk-expert IPL 

Den nye Braun Silk-expert er udviklet til at fjerne uønsket hår permanent. Det lille apparat fungerer ved at udsende pulserende lys, såkaldt Pulsed Light teknologi (IPL), der nedbryder hårsækkens evne til at danne nye hår. Det nye Braun produkt er samtidig udstyret med SensoAdapt™, som er en ny…

Læs mere
Vi tester!
Børst huden klar til sommerkulør 

Ikke mindst i sommermånederne, hvor sol og vand udtørrer huden, er børstning af huden en effektiv måde at få renset huden, og give den de bedste betingelser for at få en jævn og smuk sommerkulør.

Med REVEAL Body Brush fra Remington har du en elektrisk børste, som både fungerer som tørbørste, men…

Læs mere
Vi tester!
Ny hårtrimmer introducerer vakuumteknologi 

En elektrisk hårklipper er god at have ved hånden, når frisuren skal trimmes i løbet af sommeren. Den er nem at bruge, kan tages med på farten og sparer familiens feriebudget for udskrivninger til frisøren. Hidtil har der dog altid været en lille gene ved klipning af hår hjemme: De små afklippede…

Læs mere
Vi tester!
HP ENVY-pc 

Den er ultra tynd, men alligevel kraftfuld som en højtydende PC. Med den spritnye HP ENVY 13-d000 Notebook PC får du en stærk og hurtig maskine i et smukt og super elegant design. Med sin 13-tommer fuld HD skærm og sit rene, minimalistiske design udfordrer den favoritter som Dell XPS 13 og Apple…

Læs mere
Vi tester!
Oral-B nyhed: Eltandbørsten Oral-B Genius X 

Det er altså super tilfredsstillende, når man efter tandbørstning lader tungen glide hen over tænderne og de føles helt glatte og rene. Men hvorfor er det at man, trods de anbefalede to minutters tandbørstning, to gange dagligt, stadig kan få besked hos tandlægen om, at man ikke har været grundig…

Læs mere
Gaveide til kaffeelskeren
Vi tester!
Gaveide til kaffeelskeren 

Så lille og kompakt, at der altid vil være plads til en god kop kaffe.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^