Kategorier: Vi tester!  -  Sundhed

Omdan og tilpas Flex 2 med et udvalg af Fitbit-designede armbånd og vedhæng for at tilpasse din personlige stil eller aktivitet.

Fitbit Flex 2 

Med den spritnye Flex 2 fra Fitbit har du ikke blot en smal, strømlignet aktivitetstracker, der udførligt registrerer dine fitnessdata og sørger for, at du holder dig motiveret, nu kan du tilmed vælge at have trackeren siddende i et elegant designet armbånd.

"I løbet af de seneste ni år har det været vores evne til at innovere på både design og anvendelighed, og vores dybe forståelse af, hvad forbrugerne ønsker, der har gjort os til en globalførende wearable-virksomhed," siger James Park, co-founder og CEO i Fitbit.

"Flex blev hurtigt den bedst sælgende tracker på markedet som en af de første wearables, der med succes forenede fitness og mode. Vi har revolutioneret Flex 2 ved at gøre det svømme-vandtæt og tilføje flere funktioner i et design, som er 30% mindre end den oprindelige.” 

Fitbit kan motivere dig til at nå dine personlige træningsmål

FitBits tracker holder styr på både dine sundhedsdata og dine træningsdata, den genkender og registrer automatisk hvilke træningsformer du er i gang med, hvad enten det drejer sig om en gåtur, løb, cykelture, sport eller aerobic træning. Og med den nye Flex 2 registreres svømmetræningen også.

Flex 2 kan også hjælpe dig med at huske, at holde dig aktiv. Med små venlige påmindelser om at nå delmål, vil det motivere dig til at reducere hverdagens stillesiddende tid. Samtidig kan Flex 2 hjælpe dig med at nå personlige træningsmål, en konsekvent træningsrutine og gode soverutiner.

Vælg farve og design der passer dig

Det nye Fitbit Flex 2 kan, med en række fashionable nye accessoires, nemt omdannes til at passe din personlige stil.

Den klassiske fitnessrem fås i sort, lavendel, magenta eller navy mens farverne gul, rosa og grå fås separat. Men med Flex 2 har du også mulighed for at have din fitnesstracker indsat i en række luksus smykkearmbånd. Se de elegante, højglanspolerede armringe i rustfrit stål i sølv og 22k-belagt guld eller i rustfrit stål i rød guld.

Vil du hellere bære din tracker som vedhæng, så kan du vælge mellem de elegant halskæder i rustfrit stål i sølv eller rustfrit stål 22k forgyldt guld.

Priser

  • Fitbit Flex 2 tracker med en klassisk fitnessrem i sort, lavendel, magenta eller navy. Vejl. 799 kroner
  • Klassisk fitnessremme kan købes separat i sort, rosa, grå, lavendel, magenta, navy eller gul. Vejl. 149 kroner.
  • Klassisk 3-pak fitnessremme (rosa, lavendel og magenta) eller Sport 3-pak fitnessremme (grå, navy og gul). Vejl. 299 kroner.
  • Armbånd i guld, rosa guld. Vejl. 749 kroner.
  • Armbånd i sølv rustfrit stål. Vejl. 599 kroner.
  • Vedhæng i guld. Vejl. 749 kroner.
  • Vedhæng i sølv rustfrit stål. Vejl. 599 kroner.

ERROR: Content Element with uid "2666" and type "media" has no rendering definition!

Vi tester!
Hovedtelefoner til træning 

Når programmet i træningscenteret kører på rutinen og når løbeturen føles lang og kedelig, så gør god musik i ørerne underværker. En nøje sammensat playliste med lækker musik kan hurtigt bidrage til perlehumør og følelsen af overskud.

Læs mere
Vi tester!
Øjenbryn 'on fleek' 

Gennem de senere år er fokus på bryn blevet en af de hotteste makeuptrends. Men de smukke, fyldige, formede øjenbryn har ikke meget tilfælles med de blyantstynde bryn, der trendede i 80´erne, så for de af os, der drak Pisang Ambong på Tordenskjold i Århus eller Annabels i København dengang, kan det…

Læs mere
Vi tester!
Remington Air3D – Føntørrer i nyt elegant design 

Når det kommer til føntørrere, er der sjældent tale om elegant design, derfor var det med en vis nysgerrighed, at vi fik præsenteret Remingtons nylancering. Med Air3D har Remington nemlig designet en hårtørrer i et så super elegant design, at føntørren fremover kan ligge fremme.

Med Air3D…

Læs mere
Vi tester!
Test af S9100 PROluxe glattejern 

Grå og hvide hår kan være lidt af en udfordring for frisuren. Med deres krusede og stride struktur er selv hårspray med ekstra kraftigt hold sjældent nok til at få styr på de stædigt, strittende hår. Ved hjælp af et glattejern, kan de grå og hvide hår imidlertid glattes ud, og blive elegante,…

Læs mere
Vi tester!
Braun Silk-expert IPL 

Den nye Braun Silk-expert er udviklet til at fjerne uønsket hår permanent. Det lille apparat fungerer ved at udsende pulserende lys, såkaldt Pulsed Light teknologi (IPL), der nedbryder hårsækkens evne til at danne nye hår. Det nye Braun produkt er samtidig udstyret med SensoAdapt™, som er en ny…

Læs mere
Vi tester!
Børst huden klar til sommerkulør 

Ikke mindst i sommermånederne, hvor sol og vand udtørrer huden, er børstning af huden en effektiv måde at få renset huden, og give den de bedste betingelser for at få en jævn og smuk sommerkulør.

Med REVEAL Body Brush fra Remington har du en elektrisk børste, som både fungerer som tørbørste, men…

Læs mere
Vi tester!
Ny hårtrimmer introducerer vakuumteknologi 

En elektrisk hårklipper er god at have ved hånden, når frisuren skal trimmes i løbet af sommeren. Den er nem at bruge, kan tages med på farten og sparer familiens feriebudget for udskrivninger til frisøren. Hidtil har der dog altid været en lille gene ved klipning af hår hjemme: De små afklippede…

Læs mere
Vi tester!
HP ENVY-pc 

Den er ultra tynd, men alligevel kraftfuld som en højtydende PC. Med den spritnye HP ENVY 13-d000 Notebook PC får du en stærk og hurtig maskine i et smukt og super elegant design. Med sin 13-tommer fuld HD skærm og sit rene, minimalistiske design udfordrer den favoritter som Dell XPS 13 og Apple…

Læs mere
Vi tester!
Oral-B nyhed: Eltandbørsten Oral-B Genius X 

Det er altså super tilfredsstillende, når man efter tandbørstning lader tungen glide hen over tænderne og de føles helt glatte og rene. Men hvorfor er det at man, trods de anbefalede to minutters tandbørstning, to gange dagligt, stadig kan få besked hos tandlægen om, at man ikke har været grundig…

Læs mere
Vi tester!
Gaveide til kaffeelskeren 

Så lille og kompakt, at der altid vil være plads til en god kop kaffe.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^