Kategorier: Vi tester!  -  Sundhed

Omdan og tilpas Flex 2 med et udvalg af Fitbit-designede armbånd og vedhæng for at tilpasse din personlige stil eller aktivitet.

Fitbit Flex 2 

Med den spritnye Flex 2 fra Fitbit har du ikke blot en smal, strømlignet aktivitetstracker, der udførligt registrerer dine fitnessdata og sørger for, at du holder dig motiveret, nu kan du tilmed vælge at have trackeren siddende i et elegant designet armbånd.

"I løbet af de seneste ni år har det været vores evne til at innovere på både design og anvendelighed, og vores dybe forståelse af, hvad forbrugerne ønsker, der har gjort os til en globalførende wearable-virksomhed," siger James Park, co-founder og CEO i Fitbit.

"Flex blev hurtigt den bedst sælgende tracker på markedet som en af de første wearables, der med succes forenede fitness og mode. Vi har revolutioneret Flex 2 ved at gøre det svømme-vandtæt og tilføje flere funktioner i et design, som er 30% mindre end den oprindelige.” 

Fitbit kan motivere dig til at nå dine personlige træningsmål

FitBits tracker holder styr på både dine sundhedsdata og dine træningsdata, den genkender og registrer automatisk hvilke træningsformer du er i gang med, hvad enten det drejer sig om en gåtur, løb, cykelture, sport eller aerobic træning. Og med den nye Flex 2 registreres svømmetræningen også.

Flex 2 kan også hjælpe dig med at huske, at holde dig aktiv. Med små venlige påmindelser om at nå delmål, vil det motivere dig til at reducere hverdagens stillesiddende tid. Samtidig kan Flex 2 hjælpe dig med at nå personlige træningsmål, en konsekvent træningsrutine og gode soverutiner.

Vælg farve og design der passer dig

Det nye Fitbit Flex 2 kan, med en række fashionable nye accessoires, nemt omdannes til at passe din personlige stil.

Den klassiske fitnessrem fås i sort, lavendel, magenta eller navy mens farverne gul, rosa og grå fås separat. Men med Flex 2 har du også mulighed for at have din fitnesstracker indsat i en række luksus smykkearmbånd. Se de elegante, højglanspolerede armringe i rustfrit stål i sølv og 22k-belagt guld eller i rustfrit stål i rød guld.

Vil du hellere bære din tracker som vedhæng, så kan du vælge mellem de elegant halskæder i rustfrit stål i sølv eller rustfrit stål 22k forgyldt guld.

Priser

  • Fitbit Flex 2 tracker med en klassisk fitnessrem i sort, lavendel, magenta eller navy. Vejl. 799 kroner
  • Klassisk fitnessremme kan købes separat i sort, rosa, grå, lavendel, magenta, navy eller gul. Vejl. 149 kroner.
  • Klassisk 3-pak fitnessremme (rosa, lavendel og magenta) eller Sport 3-pak fitnessremme (grå, navy og gul). Vejl. 299 kroner.
  • Armbånd i guld, rosa guld. Vejl. 749 kroner.
  • Armbånd i sølv rustfrit stål. Vejl. 599 kroner.
  • Vedhæng i guld. Vejl. 749 kroner.
  • Vedhæng i sølv rustfrit stål. Vejl. 599 kroner.

ERROR: Content Element with uid "2666" and type "media" has no rendering definition!

Vi tester!
Cat® B15Q Smartphone 

Fra udvikleren af markeds mest robuste mobiltelefoner, kommer nu en smartphone, som med sikkerhed vil appellere til mange kvinder. For nu lancerer Cat modellen ’Cat® B15Q’, som ...

Læs mere
Vi tester!
Dolce Gusto Circolo Automatic 

En effektiv og let betjent kaffeautomat i fikst design.

Læs mere
Vi tester!
Smartphones vs. Digitalkamera 

I takt med, at vi bruger flere billeder i vores kommunikation, stiller mange af os også større krav til de billeder vi deler med venner og bekendte på nettet. Billedet skal være godt og skal gengive motivet korrekt ...

Læs mere
Vi tester!
Go’ Hverdag App giver overblik i hverdagen 

Neutrals gratis app giver familier og kærestepar et planlægningsværktøj, som på en sjov, udfordrende og anderledes måde giver styr på hverdagens gøremål ...

Læs mere
Vi tester!
Cat B100  

Robusthed og et langtidsholdbart batteri gør B100 til et ideelt valg til barske forhold.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^