Restaurantfestival støttet af Michelin-restauranter
I perioden fra den 3. til den 11. juni giver mere end 100 toprestauranter, tilknyttet restaurantfestivalen Spis & Støt, mulighed for at restaurantgængere landet over, kan få forkælet ganen med gourmetoplevelser, og samtidig støtte en god sag. Det er tredje gang, at festivalen finder sted, og for hvert år er festivalen vokset både i antallet af deltagende gæster og restauranter. Og for manden bag Michelin-restaurant Era Ora giver projektet god mening:
"Vi vil gerne bidrage til, at færre mennesker dør af kræft og hjælpe de familier, der bliver berørt. Spis & Støt giver os mulighed for at gøre noget aktivt og samtidig skabe 'awareness'. Og så er der bare noget helt særligt over kombinationen af god mad og et godt formål" siger Elvio Milleri.
Sidste år indsamlede Spis & Støt over 700.000 kr. til kampen mod kræft, og hos Kræftens Bekæmpelse glæder man sig over den store opbakning:
"Kræft er den sygdom, der berører flest mennesker i Danmark, og derfor er en aktiv indsats afgørende for både kræftramte og pårørende. Spis & Støt er en rigtig fin måde at støtte op om kræftsagen på" siger Anette Dige Kongsdam, projektleder for Kræftens Bekæmpelse Spis & Støt.
Gourmetoplevelser til spotpriser
Igen i år er prisen for menuen 250 kroner, hvoraf 40 kroner går til den gode sag. Og i år vil også to andre prisklasser være i spil for dem, der ønsker en overdådig gourmetmenu, der støtter endnu mere. Priserne er her 500 og 750 kroner, også på Michelin-restauranter som Marchal på d’Angleterre, Era Ora, og 108.