Designer Forum 2020

Kategori: Forbrugernyt

Foto: InWear

Designer Forum 2020 

Vild med mode, messestemning og store rabatter? På Designer Forum i Bella Center venter en shoppeoplevelse af de helt store med tøj til både mænd og kvinder, smykker, hudpleje og parfumer, fodtøj og accessories samt børnetøj.

Flere hundrede anerkendte modebrands

Det store outlet samler mærkevarer og flere hundrede af tidens mest eftertragtede brands i de store haller i Bella Center København. Her finder man  mærker indenfor herre-, dame- og børnetøj, samt accessories.

Blandt modebrands repræsenteret er blandt andet Ganni, Filippa K, Tiger of Sweden, Rosemunde, LaLa Berlin, Mads Nørgaard, Nümph, Neo Noir, Selected Femme, Coster Copenhagen, Project AJ117, Second Female, Hilfiger, Ilse Jacobsen, Kenzo, Levis, Inwear, Storm & Marie, Stine Goya, Custommade, Matinique, Stella Nova, Munthe, Soaked in Luxury, Sand Copenhagen, Bruuns Bazaar, Samsøe & Samsøe og By Malene Birger.

Blandt populære sport- og fritidsbrands er Timberland, North Face, Helly Hansen, Nike, Lacrosse, Pajar Canada, Peak Performance og Tenson. Og naturligvis kan man også shoppe både sko og støvler blandt brands som Reebok, Aigle, Adidas, Converse, Tamaris, Birkenstock, Apair, Lloyd Shoes, Shoe the Bear, Relaxshoe og New Balance.

Få rabat på din yndlingsparfume

Med det store udvalg af parfume- og makeupbrands - og med helt op til 70% skåret af prisen, er det oplagt at shoppe sin yndlingsparfume - eller måske prøve en ny.

Her er blandt andet Marc Jacobs, Emporio Armani, Hugo Boss, David Beckham, Gucci, DKNY, Karl Lagerfeld, Lacoste,Laura Biagiotti, Cerutti, Thierry Mugler, Davidoff, Molecule, Diesel, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Narciso Rodriguez, Burberry, Chloe, Giorgio Armani, Jean Paul Gaultir, Stella McCartney, Ralph Lauren, Prada, Philosophy, Clarins og Lancome.

Populære ure- og smykkebrands er naturligvis også med på messen. Her er blandt andet Skagen Ure, Pulsar Ure, George Jensen, Julie Sandlau, Pandora og Dyrberg Kern.

Messe: Designer Forum 2020
Afvikles: Forum, Julius Thomsens Plads 1, Frederiksberg
Periode: Lørdag den 29. februar & søndag den 1. marts
Entré: 80 kroner

Forbrugernyt
Mere end 3 ud af 4 danskere vil bekæmpe klimaforandringer 

Madspild er en kæmpe klimasynder. I Danmark smider vi i gennemsnit 60 måltider i skraldespanden om året, fordi vi er for dårlige til at udnytte maden i vores køkkener. Alligevel er 76 pct. af danskerne villige til at gøre en indsats for at bekæmpe klimaforandringer, skriver Electrolux, der har…

Læs mere
Forbrugernyt
Gratis balletoplevelser - Sommerballet i det fri 2023 

Kongelig sommerballet er blevet en fast tradition for publikummer i hele Danmark. Og da den er ganske gratis, så er det den perfekte anledning til at få en fantastisk balletoplevelse og samtidig nyde de smukke omgivelser.

Læs mere
Forbrugernyt
Her er produkterne, du IKKE må tage med hjem fra udlandsrejsen 

De fleste ved, at der er strenge regler for at tage levende dyr med hjem fra ferie, men ikke alle ved, at der også er strikse regler for at tage souvenirs fremstillet af fx horn, skind, elfenben, koraler, levende planter og fødevarer med hjem fra ferierejsen.

Læs mere
Forbrugernyt
Den nye læringsportal ’Mit liv med statistik’ skal lære at navigere i fakta og fake news 

Statistik er en grundpille i det moderne videnssamfund, som gør os i stand til at forholde os kritisk til alt fra ligestilling og grøn omstilling til folketingsvalg. Med en ny, interaktiv læringsportal målrettet udskolingselever og lærere vil Danmarks Statistik bidrage til både dannelse og…

Læs mere
Forbrugernyt
22 tips til mere luft i husholdningsbudgettet 

Er privatøkonomien lidt stram? Så får du her 22 nemme tricks, der giver dig meget mere luft i husholdningsbudgettet. Listen rummer blandt andet smarte fif til, hvordan du kan spare penge på indkøb af dagligvarer UDEN at skulle udarbejde madplaner og indkøbslister. Tag i stedet et billede af…

Læs mere
Forbrugernyt
Forbrugerstyrelsen: Sådan gør du hvis regningerne hober sig op 

Stigende renter og højere priser på el, benzin, gas og dagligvarer; økonomien strammer, og leveomkostninger og renteudgifter er steget.

Hvis regningerne bliver svære at betale, er det vigtigt at kende sine rettigheder og tage aktive valg om sit forbrug og sin økonomi, skriver Forbrugerstyrelsen.

Læs mere
Forbrugernyt
11 kendte danskere vil lukke pelsindustrien: "Jeg har ondt helt ind i hjertet efter at have set disse optagelser" 

Hvordan ville du reagere på at se dyr i små beskidte bure, med sår og afbidte ben?

Anima har vist 11 kendte danskere dyrenes forhold på Europæiske pelsfarme, og hos vinderen af Bagedysten, jægersoldaten og OL-atleten fremkaldte det stærke følelser, udbrud og gråd. Reaktionerne er samlet i en ny…

Læs mere
Forbrugernyt
Sådan fjerner du effektivt vejsalt fra sko og støvler  

Med det danske vintervejr følger irritationen over at vejsalt, sjap og søle sætter sig i fede hvide og temmelig genstridige rander langs sålkanten. Men fortvivl ikke - her får du opskriften på, hvordan du nemt fjerner spor af vejsalt på støvlerne.

Læs mere
Forbrugernyt
Sikkerhedsstyrelsen: Oplad aldrig telefonen i sengen! 

Hvert år rykker danske brandvæsener ud til omkring 3.500 brande i boliger. Mindst 10 procent af de brande er relateret til elprodukter- eller installationer. Nu advarer Sikkerhedsstyrelsen, Beredskabsstyrelsen samt Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut og opfodrer til sikker opladning, så…

Læs mere
Sensommer
Fødevarestyrelsen: Spis ikke hyldebær rå 

Opkast, diarré og kvalme. Det er blot nogle af de ubehageligheder man risikerer, hvis man spiser sensommerens saftspændte hyldebær rå. Til gengæld er det lille bær en delikatesse, hvis man tager de nødvendige forholdsregler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^