Sidespring

Sidespring 

Fra brevkassen: Hun er i tvivl om hun skal fortælle sin mand, om hendes sidespring under en julefrokost ...

_________________________________________

 

Hej brevkasse.
Til julefrokosten i december kom jeg til at kysse med en kollega. Vi har nok flirtet lidt gennem længere tid, og så i julefrokosten, gik det så helt galt. Men jeg er gift og er mor til et barn på 3 år!
Selvom jeg selv er skyld i det der skete til festen, så har jeg det nu dårligt over at have været min mand utro. Det er helt forfærdeligt, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
Kollegaen jeg kyssede med, vil jeg slet ikke have noget med at gøre. Uheldigvis var der nogle her fra arbejdet, som så os sammen, men jeg tror ikke min mand nogen sinde vil få noget at vide, med mindre jeg selv fortæller ham det. Og det er det, jeg ikke kan finde ud af. Skal jeg fortælle ham det?
Hilsen hende med rigtig dårlig samvittighed

_________________________________________

Kære dig med den dårlige samvittighed.

Tak for din brev, hvor du spørger om du skal fortælle din mand om dit lille sidespring til julefrokosten på din arbejdsplads. Du skriver, at I har flirtet lidt gennem længere tid, og så til julefrokosten kyssede I, hvilket har givet dig rigtig dårlig samvittighed.

Du skriver, at du ikke har noget ønske om at indlede et forhold til manden, du kyssede med. Så ud fra det, du beskriver, kan man i min optik vist dårligt tale om et sidespring eller egentlig utroskab. Jeg mener, at jeres flirt falder ind under lidt spænding i hverdagen, som så er mundet ud i, at I kysser under indflydelse af feststemningen.

Mit råd er, at du ikke nævner episoden for din mand. Det tjener ikke din mands bedste, og der er jo ikke foregået noget, der burde ændre jeres glæde og tryghed i jeres ægteskab. Måske er der oven i købet kommet noget positivt ud af den lille affære: Du er blevet bevidst om, at du ikke er en pige, der kan have noget kørende ved siden af dit ægteskab. Jeres ægteskab bygger på, at I kan stole på hinanden, så derfor må du i fremtiden holde igen med flirt på arbejdspladsen - også selvom lidt flirt kan være ret uskyldigt og bare være noget, der giver lidt kulør på hverdagen. For dig ser det helt bestemt ud til at være bedst, helt at holde dig væk fra den form for spænding.

Som sagt mener jeg, at såfremt der ikke sket mere end beskrevet, så syntes jeg, at du med fred i sindet, skal nyde dit forhold til din mand, og lade være med at plage dig selv med dårlig samvittighed.

Du og din lille familie ønskes alt godt fremover.


Parterapeut
Han vil ikke fortælle, hvad der er galt 

Fra brevkassen: Hvad gør man, når ens mand pludselig er fraværende og virker trist, men ikke vil fortælle, hvad der er galt?

Læs mere
Misundelse
Sjæl & psyke
Misundelse 

Om den lille, grimme, nagende følelse, som alle kender, men ingen af os har lyst til at kendes ved.

Læs mere
Hun finder sine drømme frastødende
Sjæl & psyke
Hun finder sine drømme frastødende  

Fra brevkassen: Det generer og bekymrer hende, at hun har erotiske drømme om sine stedsønner, og hun spørger psykologen, hvorfor hun har sådan nogle drømme, når hun på alle måder finder dem forkerte.

Læs mere
Sjæl & psyke
Voksen - men stadig morsyg 

Fra brevkassen: Hun er flyttet hjemmefra, men har så svært ved at slippe sin mor og skal helst tale med hende dagligt.

Læs mere
Sjæl & psyke
Sladder og anklager 

Fra brevkassen: Der bliver snakket og rettet alvorlige anklager mod en bekendt, men hun er i tvivl om historierne er sande, og hvordan hun skal forholde sig.

Læs mere
Sjæl & psyke
Hvordan får man styr på vreden? 

Fra brevkassen: Hun er frustreret og skræmt over sine egne voldsomme vredesudbrud, og bekymret for hvordan det påvirker børnene.

Læs mere
Bedre selvværd, af psykolog Irene Oestrich
Sjæl & psyke
Bedre selvværd, af psykolog Irene Oestrich 

Et højt selvværd er roden til vores trivsel livet igennem. Med psykolog Irene Oestrich bog får du 10 trin til at styrke selvværdet og selvtilliden ...

Læs mere
Sjæl & psyke
Hun savner sin hemmelige elsker  

Fra brevkassen: Hun er frustreret, vred og forvirret efter hendes hemmelige elsker gennem 15 år, har forladt hende for at hellige sig sit nye, faste parforhold...

Læs mere
Kan man tillade sig at være vred?
Sjæl & psyke
Kan man tillade sig at være vred?  

Fra brevkassen: Hun er vred og ked af at finde ud af at hendes kæreste, i begyndelsen af deres forhold, havde sex med sin ex-kæreste. Men dengang var deres forhold casual og de havde ikke snakket om nogen "spilleregler".

Læs mere
Han gør det forbi igen og igen
Sjæl & psyke
Han gør det forbi igen og igen 

Fra brevkassen: Han er charmerende og omsorgsfuld, og hun synes deres forhold er godt. Alligevel har han flere gange, og uden forklaring, gjort det forbi ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^