Bænke hos BOBO
AVIVIR Baobab
Ogawa Kazumasa poster
Sengetæppe kvalitets volour 17 farver
Opskrift: Keto boller
Redaktionen

Ketoboller eller stenalderboller smager helt fantastisk, har en dejlig konsistens og giver god og lang mæthedsfornemmelse og stabilt blodsukker. Ketoboller kan nydes som alternativ til rugbrød og dejlige med ost eller pålæg. Perfekt til madpakken, men også som skøn snack, når den lille sult melder sig i løbet af dagen.

Der er ingen mel i de små brød, så du slipper overflødige kulhydrater. Til gengæld er de fulde af kerner, der stimulerer fordøjelsen og ikke mindst er suveræn kilde til både fiber og protein. Selvom brødet primært indeholder flerumættede og umættede fedtstoffer, så er opskriftens mange æg også kilde til en del mættet fedt.

Opskriften er super nem, kan tilberedes på et øjeblik og varieres i det uendelige med nødder, frø og kerner. Hverken kerner, mandler eller frø skal kværnes, men tilføjes hele.


Ingredienser til ca 18 boller

  • 5 æg
  • 1 dl olivenolie
  • 2 tsk salt
  • 100 g hørfrø
  • 100 g græskarkerner
  • 200 g solsikkekerner
  • 100 g mandler
  • 100 g sesamfrø


Opskrift

  • Pisk de fem æg i en skål sammen med olivenolie og salt.
  • Tilføj alle kerner og frø, og blandt til en jævn masse.
  • Dejen kan synes våd, men hørfrøene suger meget væske.
  • Fordel dejen i muffinforme.
  • Bag bollerne i 20 minutter ved 160 grader i forvarmet ovn.

Bollerne kan holde sig i en uge i køleskabet.

Opskrifter & råvarer
Langtidshævede havregrødsboller

Disse skønne havregrødsboller, mætter godt og har god, saftig konsistens. Bollerne er langtidshævede og får af samme årsag en god aroma. De skal hæve på køl natten over.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Energidrik med kokos, kaffe, kakao og dadler

Denne skønne, hjemmelavede energidrik er oplagt, når man føler sig træt og mentalt udmattet. Indholdet af kaffe og kaffebønner gør den til et perfekt alternativ til en kop kaffe, der bare gør en sløv og sulten. Det friske kokosvand tilfører kroppen væske, valnødderne indeholder vigtige...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Camilla Plums hjemmerørte remoulade

Denne hjemmelavede remoulade er prikken over i`et til frikadeller af såvel flæsk- som fiskefars, skinke, pariserbøf, smørrebrød og sandwich. Piccalilli, som Camilla Plum anvender i denne opskrift, er råsyltede grøntsager i sur/sød sennepssauce. Fås bla. hos Irma.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrifter: Nu skal dejen til honninghjerter forberedes

"Ingen juletid uden honningduftende, chokoladeovertrukne hjerter – så enkelt er det!" skriver Claus Meyer i bogen 'Meyers bageskole'. Men vil man nyde Meyers delikate honninghjerter til jul, så skal man i gang allerede i november, for fordejen skal have lov til at hvile mørkt og køligt en hel måned....

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Råsyltede sprøde grøntsager

Råsyltning er en nem vej til syltede grøntsagerer, skriver Camilla Plum. Mens syltning normalt indebærer at ingredienserne koges med lage, så anvendes der ved råsyltning rå, fintsnittet grøntsager.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Restemad: Thaisalat med and

Har du andesteg tilovers, så kan den nydes i en skøn thaiinspireret salat med sprød rødkål og spidskål, lime, sesamfrø og friske koriander.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Restemad: French Toast

Inden du smider halvkedeligt, tørt toastbrød i skraldespanden, så skal du måske lige overveje, hvorvidt du i stedet skal bruge det til French Toast - eller arme riddere, som vi kalder det herhjemme. Toastbrød vendt i æg og kardemomme og stegt på pande, er en dejlig start på dagen.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Restemad: Glaseret medister med rødkålssalat

Har du rødkål og et stykke medister tilovers, så brug resterne på denne lækre ret, hvor syrligt, sødt, salt og krydderier forenes i en himmelsk mundfuld.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Restemad: Kartoffelkage

Har du kartoffelrester fra julemiddagen, så kan de forvandles til alletiders skønne, og lidt syndige, kartoffekage - en absolut fryd til den søde tand i juledagene.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Restemad: Ramen med flæskesteg

Det lyder måske som en lidt sær kombi, men ramensuppe med miso og grønne godter, er et fantastisk match til flæskestegsrester.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
AURO økologisk bordpladeolie

AURO økologisk bordpladeolie

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

Akacie dejskærer fra Nicholas Vahè

Akacie dejskærer fra Nicholas Vahè

Tapas skærebræt fra Nicholas Vahè

Tapas skærebræt fra Nicholas Vahè

Nye Bøger
^