Quilttæppe
Hængesofa Rivièra Maison
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Hjemmelavet hindbæris og cantuccini
Redaktionen

Friske hindbær kan også nydes i hjemmelavet is. Her får du opskriften på hjemmelavet hindbær is og sprøde italienske mandelkager.

HINDBÆRIS

Ingredienser

  • 1 kg friske hindbær
  • 175 g sukker
  • 1 dl. vand
  • 2 spsk. citronsaft 
  • 1/4 liter piskefløde
  • 1 tsk. vanilliesukker

Opskrift 

  • Skyld de friske hindbær
  • 250 g bær gemmes til garnering 
  • Resten af bærrene blendes eller moses
  • Sukker og vand bringes i kog
  • Opkog hældes i skål og blandes med citronsaft og frugtmos
  • Mosen afkøles og når den er helt kold, fryses den med omrøring ca. hver 3. time
  • Når mosen er kold og træg i konsistensen vendes den nænsomt i pisket flødeskum
  • Smag til med vanilie og fryses et par timer til den er fast
  • Serveres med friske bær og Cantuccini


ITALIENSKE MANDELKAGER - CANTUCCINI

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g. sukker
  • 2 tsk. vanilliesukker
  • 50 g. smør
  • 2 stk. æg
  • 3 spsk. mælk
  • 200 g. hele mandler


Opskrift 

  • Bland alle ingredienserne bortset fra mandlerne, i en stor skål
  • Ælt til en fast, klæbrig dej og bland mandlerne i
  • Del dejen i to og rul dem ud til stænger så de passer til bagepladen
  • Læg stængerne på bagepladen og pensel dem med mælk
  • Bag stængerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. en halv time til de er gyldne
  • Når stængerne er let afkølet, skæres de med en skarp kniv i 1 cm tykke skiver på skrå. Skiverne lægges i på bagepladen og bages ca. 5 min. på 200 grader
  • Lad kagerne afkøle
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Melonsymfoni

Melonernes fine gule, orange og grønne farver er hovedingrediensen i denne indbydende og friske sommersymfoni.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Græsk salat med vandmelon

Den saftige vandmelon er skøn i salater. Fra Dorthe Studsgarth, forfatter til den skønne bog 'Sommerhus-kogebogen' bringer vi her opskriften på græsk melonsalat. Opskriften er en lækker, ny variation med vandmelon og persille - også selvom disse jo faktisk ikke hører til i en autentisk græsk...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Vandmelonblaster

En iskold sommerklassiker med vandmelon og friske, søde sommerbær.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Vandmelon - Sådan vælger du den bedste

Vandmelonen er først og fremmest en fantastisk tørstslukker, og derfor også en særlig populær spise på varme sommerdage. Det søde, friske frugtkød er en sund snack, en lækker ingrediens i frugtsalaten og i den grønne salat, men også velegnet til sorbet og i frugt-shakes.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrifter med jordbær

Jordbær er indbegrebet af en dansk sommer, og lige nu bugner grøntafdelingen af syrlige, søde jordbær fulde af smag. Nyd dem som de er, eller lad dem sætte sommersmag på desserter, salater, drinks og mellemmåltider.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Cantaloup melon

Cantaloup meloner har den kraftigste melonsmag af alle meloner. De runde meloner har netmønster og frugtkødet varierer fra det grønlige til en flot orange.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Honningmelon

Den flotte citrongule honningmelon med det fine, hvide frugtkød, er en populær melon. Melonens milde, sødmefulde smag og kødets lave kalorieindhold, gør den særdeles velegnet som snack; skær melonen i små mundrette stykker og server dem med en tandstik i hver, så får det hurtig ben at gå på.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hyldeblomstkogte nye kartofler med junigrønt

Fra Camilla Skov, den passionerede madskribent bag den populære instagramprofilen @vegetariskhverdag, kommer 'Vegetarisk i aften?' - en smuk og inspirerende kogebog til det vegetariske køkken. Her deler Camilla den dejligste, vegetariske opskrift med sæsonens nye kartofler og hyldeblomst.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Syltetøj med to af denne årstids bedste råvarer fra naturen

Lav dit eget friske, lækre syltetøj med to af denne årstids bedste råvarer fra naturen; jordbær og hyldeblomst!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hyldeblomstsorbet

Den hjemmelavede hyldeblomstsaft kan også nydes som skøn, cremet sorbet. Her får du opskriften - som meget vel kan nydes sammen med hyldeblomstpandekager.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Opbevaringskasser til køleskabet

Opbevaringskasser til køleskabet

Riviera Maison barstol

Riviera Maison barstol

AURO økologisk bordpladeolie

AURO økologisk bordpladeolie

Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra