Ferm Living Loungestol Desert
Hængekøje VENTURE DESIGN
Fletstol fra Rivièra Maison
Havekrukker
Hjemmelavet hindbæris og cantuccini
Redaktionen

Friske hindbær kan også nydes i hjemmelavet is. Her får du opskriften på hjemmelavet hindbær is og sprøde italienske mandelkager.

HINDBÆRIS

Ingredienser

  • 1 kg friske hindbær
  • 175 g sukker
  • 1 dl. vand
  • 2 spsk. citronsaft 
  • 1/4 liter piskefløde
  • 1 tsk. vanilliesukker

Opskrift 

  • Skyld de friske hindbær
  • 250 g bær gemmes til garnering 
  • Resten af bærrene blendes eller moses
  • Sukker og vand bringes i kog
  • Opkog hældes i skål og blandes med citronsaft og frugtmos
  • Mosen afkøles og når den er helt kold, fryses den med omrøring ca. hver 3. time
  • Når mosen er kold og træg i konsistensen vendes den nænsomt i pisket flødeskum
  • Smag til med vanilie og fryses et par timer til den er fast
  • Serveres med friske bær og Cantuccini


ITALIENSKE MANDELKAGER - CANTUCCINI

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g. sukker
  • 2 tsk. vanilliesukker
  • 50 g. smør
  • 2 stk. æg
  • 3 spsk. mælk
  • 200 g. hele mandler


Opskrift 

  • Bland alle ingredienserne bortset fra mandlerne, i en stor skål
  • Ælt til en fast, klæbrig dej og bland mandlerne i
  • Del dejen i to og rul dem ud til stænger så de passer til bagepladen
  • Læg stængerne på bagepladen og pensel dem med mælk
  • Bag stængerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. en halv time til de er gyldne
  • Når stængerne er let afkølet, skæres de med en skarp kniv i 1 cm tykke skiver på skrå. Skiverne lægges i på bagepladen og bages ca. 5 min. på 200 grader
  • Lad kagerne afkøle
Opskrifter & råvarer
Opskrifter: 12 lækre påskeretter

Påskedagene indbyder til traveture i forårssolen og hyggelige påskefrokoster. Et fint dækket bord i forårsfarver og små forårsblomster, gør frokosten særlig stemningsfuld.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tilberedning af nye kartofler

Nye kartofler er en eftertragtet delikatesse, og hvert år står folk i kø for at købe forårets første. Endnu er frilandskartoflerne ikke klar, til gengæld har Coop nye, fynske drivhuskartofler på hylderne til 50 kroner for 200 gram.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Panna cotta med lime tvist

Panna cotta er en klassisk italiensk dessert i stil med flødebudding. Her med et frisk tvist af lime. Både panna cotta og limesauce kan med fordel laves dagen før. Beregn tilberedningstiden til ca. 1 time plus 3 timer på køl.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sæson: Kender du dine rødder?

Kender du sæsonens skønne rødder; rødbede, grønkål, gulerød, hvidkål, peberrod, porre, pastinak, rodselleri, jordskok, kartoffel, persillerod og rosenkål? I februar bugner supermarkederne af alverdens fantastiske kilder til stor smag og vigtige vitaminer og mineraler. Her bringer vi fun facts om...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Jordskokkesuppe

Den lille, knudrede jordskokke er en herlig delikatesse, der spises rå, bagte, som mos eller, som her, i Marie Melchiors skønne suppe.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Gulerødder med timian

Pandestegte gulerødder og pastinakker er super nemme at tilberede på pande, og kan fx nydes som fantastisk tilbehør til lammefrikadeller og linsesalat med tomat, men er også lækre at dyppe i hjemmelavet guacamole.

Læs mere
Vinter
Kakao for voksne

Opskrifter til en kølig dag: Varm kakao med fransk appelsinlikør og lune, hjemmebagte croissanter.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Gulerodssuppe med sprøde kikærter

Guleroden er jo en kendt og elsket rod i alverdens dejlige sammenhænge. Den kan både nydes rå i salater og som snack, stegte og grillede, i mos med andre rødder og i kager. Men især i de kolde vintermåneder hitter gulerødder i suppeform.

Fra Marie Melchiors dejlige bog, Vild med rødder, får du her...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet appelsinmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Her får du opkriften på en nem og rigtig lækker appelsinmarmelade.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er en rigtig delikatesse, der egner sig godt som tilbehør til kødretter, men som også er en herlig appetizer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kodanska glas

Kodanska glas

Vinglas 'Ball' House Doctor

Vinglas 'Ball' House Doctor

Brødkurve i søgræs

Brødkurve i søgræs

Stort drikkeglas

Stort drikkeglas

Shopping Nyheder
Støbejernspander Nicolas Vahé

Støbejernspander Nicolas Vahé

AURO økologisk bordpladeolie

AURO økologisk bordpladeolie

Spisestuestole hos BOBO

Spisestuestole hos BOBO

Interdesign

Interdesign

Nye Bøger
^