Sommerstel med David Austins roser
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Store runde solbriller
Kategori: Stil & mode
Victor & rolf

Hvis tøjbudgettet ikke er til den store Haute Couture garderobe, så glæd dig til november hvor

den hollandske designer duoen bliver efterårets gæstedesigner for H&M...

I Yves Saint Laurent´s fodspor
I oktober 2003 blev 10 året for partnerskabet mellem Viktor Horsting og Rolf Snoerens markeret med en udstilling af deres imponerende arbejde på Musée de La Mode i Paris. Kendere i branchen kalder deres kreationer for et billede på nutiden ånd og det moderne menneske. Den hollandske designerduoen er udråbt til tidens mest talentfulde energiske aspiranter til at skabe et nyt stærkt brand, der vil provokere og begejstre. Herved træder de i deres forbillede Yves Saint Laurent´s fodspor.

Uløseligt forbundet med den klassiske couture
Duoen har en fantastisk indsigt i mode og evnen til at se tingene fra nye skæve vinkler og har gennem studier af alle aspekter af kunst og mode udviklet deres helt egen stil.
Viktor & Rolfs bløde, sofistikerede og moderne tøj er uløseligt forbundet med den klassiske couture med ligeværdig respekt for hver eneste af skrædderhåndværkets detaljer; Tilskæring, drapering, syning og broderi.

Magiske fortællinger
Når designerduoen skal fremvise en ny kollektion, mener de, at det ikke blot er et nyt design der skal fremvises, men en drøm. ”Vi ønsker, at kvinder skal drømme den samme drøm som os og blive en del af den.” proklamerer duoen. Derfor bliver deres modeshow præsenteret som magiske fortællinger, med en masse underfundige surrealistiske effekter, og opererer derved i feltet mellem visuel kunst og modebeklædning. I modens verden er alt muligt og duoen elsker at tilføre deres avantgarde design et touch af Hollywood glamour. Et koncept de demonstrerede i deres sommerkollektion 2004, hvor de kombinerede feminine skørter fra 1950´ernes aftenkjoler med strømlinede maskuline habitter.

Duften..
Det er i denne ånd duoens ”første” duft Flowerbomb blev skabt. Flowerbomb er en eksplosion af blomster i en facetsleben flaske med form som en diamant. Den stærkeste og mest uforgængelige ædelsten af alle og dog så fin, klar og transparent. Flakonen er lukket med en rund, klassisk top, der har samme farve som et smykke af det pureste guld. Som en raffineret detalje har Viktor & Rolf forseglet parfumens æske med et sort blankt laksegl, der naturligvis bærer duoens initialer. Duoens idé var at skabe en couture duft, der lå på højde med den prestige, der omgiver de store legendariske parfumer.

Prince´ of couture
Den perfekte balance mellem fantasi, kvalitet, perfektion og håndværk har givet de 35-årige designere tilnavnet ”prinserne af moden” og er fra starten af deres karrierer blevet godt taget imod af modeverdenen. Deres tidlige værker blev hovedsageligt fremvist på kunstgallerier, men da de i 1994 modtog den franske modepris Andam for unge modetalenter blev kendskabet til deres arbejde udvidet. Med deres næste projekt ”Viktor & Rolf Le Parfume” fra 1996, fik duoen for alvor slået deres navn fast. Projektet bestod af en parfumeflaske uden duft i begrænset opslag. Parfumen blev markedsført med reklamekampagner og pressemeddelelser.

En stjerne på himlen
Duoen vandt 1.præmien ved en fransk modefestival i Hyères i 1998, et år efter deres eksamen fra det hollandske kunstakademi, Arhnem og efter deres første Haute Couture opvisning i 1999 strøg Victor & Rolf direkte ind på den internationale stjernehimmel. Selv forklarer duoen om deres succes, ”Vi kommer fra et land hvor mode ikke eksisterer. Det er muligvis det, der har givet os frihed. Uafhængighed er måske den egentlige grund til vores held og succes”.

Victor & Rolf hos H & M
Hvis tøjbudgettet ikke er til den store Haute Couture garderobe, så glæd dig til november hvor
den hollandske designer duoen bliver efterårets gæstedesigner for H&M, som hvert efterår inviterer en velrenommeret designer til at lave en lækker kollektion for tøjfirmaet, først var det Chanel-designeren Karl Lagerfeld, og senest Stella McCartney. Kollektionerne har tradition for at blive revet ned af hylderne og mon ikke denne tradition er sikret med Victor & Rolf bag tegnebrættet.

Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^