Køkkenrulle holder The Oakmen
Hørserviet
Bestik Broste Copenhagen
Kagefad på fod
Kategori: Stil & mode
Tunes on fashion

I forbindelse med Copenhagen Fashion Week afvikles et spektakulært mode- og koncertshow på Det Kongelige Teater ...

Copenhagen Fashion Week er blevet en fast del af kalenderen hos indkøbere verden over. Modeugen i København er blevet lige så vigtig at besøge som den i Milano, Paris og New York. Men for at komme helt på højde med de andre modebyer, mangler vores hovedstad dog en enkelt ting: Den store pompøse gallabegivenhed.

Så i år afvikles Tunes On Fashion, et stort spektakulært mode- og koncertshow, den 8. august på Det Kongelige Teater - Gammel Scene. Gallashowet byder på catwalk fra seks af Danmarks top designere, en upcoming designer, samt live optrædener af udvalgte danske artister. Ved at bringe to af de mest populære og kreative brancher sammen, er der lagt op til en ekstravagant oplevelse af de helt store.

Designere man kan opleve på catwalken denne aften er: Designers Remix, Noir, Malene Birger, Bruuns Bazaar, Stine Goya, Munthe Plus Simonsen og det nye upcoming navn Borcher.
Artister live on stage: L.O.C, Aura Dione, Tina Dickow, Lulu Rouge, Szhirley, Who Made Who, Mike Sheridan og Oh Land - og aftenens konferencier er Camilla Ottesen.
"Tunes On Fashion er et fantastisk initiativ hvor man endelig kombinerer forskellige kunstarter, i dette tilfælde det bedste af det bedste af musikken og modebranchen. Vi er utrolige stolte af at være en del af dette projekt!", siger direktør Trice Thomsen fra Elite Models.

Alle stiller op i den gode sags tjeneste og overskuddet fra Tunes On Fashion går til Red Barnet.
"Enhver er sig selv nærmest, men ingen er sig selv nok. Tunes On Fashion er et godt eksempel på, at overskud og luksus går fint hånd i hånd med social bevidsthed og omtanke for verdens udsatte børn.", siger generalsekretær for Red Barnet, Mimi Jakobsen.

Tunes On Fashion byder alle velkommen til en mode- og musikoplevelse ud over det sædvanlige. Billetter til showet kan købes hos Billetnet fra 1. juni 2009 til mellem 800 kr. og 1200 kr.Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
ZOEY - Mode til kvinder med kurver

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Jensen Woman

Jensen Woman

Nye Bøger
Vulvodyni – den tabubelagte smerte

Ca. 17% af alle danske kvinder lider af vulvodyni, en smertefuld tilstand i de ydre kønsorganer, der gør det umuligt at have samleje. Alligevel har de færreste hørt om sygdommen, blandt andet på grund af stor usikkerhed blandt læger og det faktum, at sygdommen i høj grad er tabubelagt. Bogen...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Pandemi i USA Viagra