500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Stil & mode
Topshop åbner butik i århus

omsider blevet århusianernes tur til at lægge vejen forbi den 160 kvadratmeter store butik Topshop butik, der åbner i Magasin den 14. februar ...

Den celebre britiske highstreet kæde Topshop satser i disse år stort på det danske marked. I 2006 åbnede butikkens første danske flagship store på Strøget under stor mediebevågenhed, og dette forår er det omsider blevet århusianernes tur til at lægge vejen forbi den 160 kvadratmeter store butik Topshop butik, der åbner i Magasin den 14. februar. Butikken er Topshops 7. på dansk grund.

Topshop fanger tidens trends

Topshop er kendt og elsket verden over for sin fortolkning af tidens mest populære trends og tendenser. Ofte er kæden på forkant med sine kollektioner og i stand til at præsentere tøj inspireret af de internationale catwalks, før disse endnu har ramt designerbutikkerne. Derudover er Topshop berømt for sit talent for at spotte og samarbejde med talentfulde up- coming designers, der flere gange har sikret Topshops kunder eksklusive designerkøb til overkommelig pris. Det er derfor ikke uden grund, at Topshop er elsket af modebevidste kvinder verden over. Også de internationale superstjerner er svorne tilhængere af Topshop i så høj en grad, at supermodellen Kate Moss sidste år indledte et samarbejde med Topshop om ”en bid af Kates klædeskab”. Fire gange årligt lanceres således en kollektion designet i samarbejde med Kate Moss i udvalgte Topshop butikker, og Topshop- mærket rummer desuden et væld af attraktive underlinjer med hver sin force.

Et sandt modemekka

Den århusianske udgave af Topshop byder ligesom resten af Topshops butikker på et stort udvalg af tøjkollektioner, lingeri, accessories og sko. Stilen er varieret med alt fra rå jeansmode til romantisk vintagelook og casual street wear, og i Topshop Århus satser man desuden på en af kollektionens mest populære underlinjer, Tall. ”Tall” er som navnet antyder tøj med ekstra længde i ærmer og ben, som særligt de skandinaviske piger ofte efterlyser, og kollektionens jeans med den eftertragtede benlængde 36 er år efter år blandt Topshops mest populære styles.

Med Topshop i Magasin Århus har shoppelystne og stilbevidste kvinder i smilets by fået endnu mere at glæde sig over! Læs mere om Topshop i vedhæftede faktaark.

Topshop Århus i Magasin torsdag d. 14. februar.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Stine Goya

Stine Goya

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^