Kalendergaver
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Julekrans
Skoskab i stål
Kategori: Stil & mode
Inspiration - motivation - mode

Frem til 28. september viser Danmarks Designskole afgangsprojekter i Øksnehallen ...

Udstilling: Mellemrum - Inspiration - motivation - mode
Adresse: Øksnehallen, Halmtorvet 11, Kbh V
Periode: 24. august - 28. september. Hver dag 11-18
Entre: Gratis adgangNår vi taler om mode fokuserer vi ofte på de færdige produkter: silhuetterne, farverne, materialerne og attituden. Det er sjældent vi får indblik i mellemrummet fra designernes første spæde idéer, visuelle research, skitseproces og formeksperimenter.

Hvad motiverer og inspirerer de kommende beklædningsdesignere og hvordan omsættes inspirationen til morgendagens modeudtryk? Mellemrummet eller designprocessen, det arbejde der ligger før det endelige formudtryk kan beskrives som et forløb hvor både intuition og analyse er vigtige elementer.

Udstillingen fokuserer på designprocessen vist gennem studie- og afgangsprojekter fra Danmarks Designskoles afdeling for beklædningsdesign og afspejler de studerendes personlige og individuelle tilgang til designprocessen, hvor fokus varierer fra den eksperimenterende form- og materialebaserede proces, over collage- og skitserings processer til filmiske udtryksmidler.

Med en god blanding af faktuel viden, intuition og fantasi viser de udstillede projekter de kulturelle og samfundsmæssige strømninger, der optager de studerende med temaer som f.eks. : kønsroller, krops- og skønhedsidealer, identitet, kulturel camouflage, subkulturer og mere visuelt inspirerede projekter som New Yorks skyline, origami, rustninger og sportsudstyr.Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^