Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Kategori: Stil & mode
Filippa k introducerer ease

... en ny komfortabel og elegant kollektion til kvinder, designet til afslapning, rejser og fritid.

- ny komfortabel linje til afslapning og velvære
Filippa K introducerer EASE - en ny komfortabel og elegant kollektion til kvinder, designet til
afslapning, rejser og fritid.

Med EASE introducerer Filippa K en ny linje af funktionelt tøj som ikke ser ud som og ikke
føles som aktivt sportstøj. EASE kollektionen, designet i simple og rene linjer, er city wear
beregnet til afstressning. Ultra komfortable farvoritter til en sund, afslappende og
velafbalanceret livstil.

“Når man slapper af hjemme, er til yoga eller på en lang flyrejse er komfort det vigtigste for kvinder. Men vi ønsker samtidig elegance og kvalitet”.

Kreativ Direktør Filippa Knutsson siger.
“Filippa K EASE handler mere om velvære end fitness. Tøjet skal være elegant, funktionelt og først og fremmest behageligt at have på.”

For at bibeholde Filippa K traditionen af stil, enkelthed og kvalitet, er EASE kollektionen en kombination af tidløst design og eksklusive kvaliteter. Sensuelt fritidstøj i udvalgte kvaliteter, sofistikerede design og klædelige pasforme. Behageligt tøj man faktisk ønsker at blive set i.

“Filippa K´s filosofi har altid handlet om at kombinere stil, kvalitet og komfort. I forlængelse af succesen Filippa K Underneath linjen, finder vi det en naturlig udvikling at ekspandere med afslappende fritidstøj,” siger CEO Patrik Kihlborg.

EASE kollektionen vil blive præsenteret i egne Filippa K concept stores samt hos få udvalgte forhandlere. EASE labels og indpakning er designede og udviklet i samarbejde med Stockholm Design Lab.

Filippa K er et voksende modefirma med et rent design og en profil som udstråler enkelthed og kvalitet.

Filippa K har base i Stockholm og driver egne Filippa K concept stores i Sverige, Norge, Danmark, Holland, og Belgien. Er derudover repræsenteret hos ca. 600 forhandlere i Skandinavien, Europa og Nord Amerika. Der er ca. 1200 personer ansat i virksomheden som årligt omsætter for ca. 20 millioner Euro.

Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Soulmade strik

Soulmade strik

Signature hos Like ANNA

Signature hos Like ANNA

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^