Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Kategori: Stil & mode
Aridza Bross - Zahrtberg - Louise Mehl

Zaerberg, Aridza Bross, Louise Mehl


Louise Mehl
Louise Mehl laver tøj, fordi hun ikke kan lade være. Hun vil gerne give den enkelte kunde en oplevelse af at have købt en smule ægthed, en smule historie, og noget der bryder med det konventionelle. Hun bruger lækre materialer og følger ikke nogen speciel trend, men udvikler hele tiden sit design i sit eget tempo og sit eget univers. Stilen er enkel, let og lidt flippet på den pæne måde.

Zahrtberg
Zahrtberg har udviklet en ekstra high-summer kollektion til denne event. Kollektionen produceres i et meget lille oplag med max. 20 stk per farve. Så her er der virkelig mulighed for at få nogle helt unikke ting til en rigtig god pris. Varerne bliver ikke solgt i butikker og forventes ikke at blive genproduceret senere.
Stilen er feminin, tidsløst design blandet med de nyeste tendenser, kodeordene er lækre kvaliteter som silke, bomuld, hør og viskose. Pasformen er udviklet i Danmark og passer derfor til de danske kvinder. Tøjet er produceret i Europa under forsvarlige arbejdsvilkår. Blandt Zahrtsbergs favorit brugere finder vi blandt andet Line Rafn, der bar en smuk, koralrød silkekjole fra Zahrtberg i X-faktor tidligere på foråret.

Aridza Bross
Aridza Bross er en fransk designer, der er inspireret af 60’ og 70’ ernes stil. Resultatet er tasker, punge og bælter, som byder på et nostalgisk gensyn med detajler fra ”dengang” opdateret til et overraskende design, der gang på gang er trendsættende. Aridza Bross spås af førende modeeksperter en særdeles succesrig fremtid.
Kollektionen spænder vidt. Der er street’ede tasker, tøsede tasker og sofistikerede tasker – alle med det fælles kendetegn, at de oser af eksklusivitet.
Hvert eneste ko- og kalveskind, der benyttes i produktionen, er nøje udvalgt og skindet får lov at beholde dyrets naturlige struktur. Taskerne er alle håndsyede og frembragt uden samlebånd. Derfor fremstår den enkelte model som et unika, der ikke finder sin lige. De små detaljer giver hver enkelt taske sit særpræg i skindets overflade og gør disse tasker til noget helt for sig. Har du taskekrise, så kom og oplev en forfriskende nyhed inden for tasker.

Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Brandtex - Tre nye designlinjer

Brandtex - Tre nye designlinjer

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^