Den nye bog, er mere end blot en almindelig kogebog, og fuld af konkrete tips og inspiration til hvordan opskrifterne kan varieres, hvordan kål kan gøres uimodståelig, hvordan rester af retterne kan bruges og madspild undgås. Som bonus oveni de mange opskrifter er der dybtgående og motiverende viden om de mange sundhedsfremmende egenskaber kål har. Bliv klog på kålens helbredende egenskaber, hvordan kål afgifter og beskytter kroppen, og få viden om hvordan du bedst får gavn af de helt unikke stoffer, der er i kålen.
'Kål og kærlighed' er Lisbeth Tordendahls 5. kogebog. Tidligere har hun udgivet 'Naturlig Mad', 'Naturlig Mad Året Rundt' og 'Det Søde – sundhed & nydelse' samt 'Grønne Proteiner – sundhed & nydelse', som har vundet prisen Gourmand World Cookbook Award.
Lisbeth Tordendahl er passioneret skaber af grønne opskrifter og specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for smuk, livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil. Lisbeth har arbejdet professionelt med sund næring, livskraft, balance og optimering af kroppens ressourcer gennem mere end 30 år, som inspirator, underviser, skribent og privatpraktiserende biopat/naturopath.
Titel: Kål og kærlighed
Forfatter: Lisbeth Tordendahl
Forlag: Forlaget WISEFOOD
Bestilling:Bogen kan blandt andet bestilles her