Kategori: Kogebøger
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann 

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Bogen ’Krydret’ er en rejse ud i det nordafrikanske, arabiske og mellemøstlige køkken med opskrifter på hverdags- og gæstemad, hvor krydderier og råvarer komplimenterer hinanden i himmelske mundfulde. Her er blandt andet opskrifter på skønne simreretter, fladbrød med fyld, kolde og varme salater og aromatiske fiskeopskrifter, men også krydrede dip, sprøde brød, hjemmelavede krydderiblandinger, fermenterede lækkerier og krydrede, søde desserter.

”Det er ingen hemmelighed, at jeg altid har været begejstret for små krydrede retter fra det nordafrikanske, det mellemøstlige og arabiske køkken” fortæller Anne Hjernøe om inspirationen til bogen. ”Fokus har været at lave en smuk og brugbar bog med opskrifter på retter, der smager fantastisk og med ingredienser, man kan få herhjemme. Det skal være som at stikke hoved ind i 1001 nats eventyr, hvor hvert måltid bliver en fortælling i sig selv, hvor retterne er smukke og indbydende og nemme at gå til.”

Ingredienserne i ’Krydret’ er et spændende miks af råvarer fra både nord og syd – og med masser af sprøde, grønne indslag, som nænsomt er krydret og afstemt, så alle grundsmagene kommer i spil. De skønne retter er samtidig en fryd for øjet, hvilket den anerkendte madfotograf, David Loftus , illustrerer med et sansebombardement af farverige og stemningsfulde billeder.

Titel: Krydret - Fra rosenblade til ras el hanout
Forfattere: Anne Hjernøe & Ditte Ingemann
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan lånes på biblioteket

Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de…

Læs mere
Sunde grønne retter: Mummum - Kun Aftensmad, af Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen

Nemme, sunde, grønne retter. Det er udgangspunktet for Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsens kogebog 'Mummum - Kun Aftensmad'.

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^