Det smukke Dragsholm Slot, der i tidernes morgen fremstod mere som en borg, ligger billedskønt placeret på den inddæmmede Lammefjord i Nordvestsjælland. Slottet, der blev bygget omkring år 1215, fungerer i dag som hotel, og er blandt andet populært som romantisk ramme omkring bryllupper.
De seneste år har Dragsholm Slot dog især høstet en del opmærksomhed på grund af deres køkken. Både gourmetrestauranten og bistrorestauranten 'Lammefjordens Spisehus' har modtaget stor ros for et unikt, nordisk inspireret køkken.
Med bogen 'Dragsholm Slot' fortæller Dragsholm Slots direktør Mads Bøttger om slottets særegne historie, men også om filosofien bag slottets restauranter og roste gourmetkøkken. Bogen er blevet til i samarbejde med manuskriptforfatter, kulinarisk skribent og medlem af 'Det Danske Gastronomiske Akademi' Adam Price, og madjournalist Henrik Kerrn-Jespersen. Køkkenchef Claus Henriksen, der bl.a. har en fortid på Restaurant Noma, står bag bogens mange opskrifter.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
