Forfatter: Søren Ejlersen, Jesper Carstensen og Thomas Hess
Omfang: 480 sider
Forlag: Olivia
annonce
Aarstiderne livretter er en sand guldgrube af vejledninger i og inspiration til, hvordan du bedst udnytter årstidens skatkammer. Forfatterne er tæt på naturen i hverdagen, og det sætter sit præg på deres måde at lave mad på. Her er opskrifterne nemlig lige til at gå til og vækker lysten til at kaste sig over gryder såvel som wok.
Aarstidernes livretter giver dig opskrifter på alt hvad hjertet og køkkenet begærer. Her er adskillige klassikere med fornyede vinkler samt et hav af grønne retter fra skiftende sæsoner. Forfatterne elsker den leksikale tilgang, man kan have til det omfattende værk, således at det er muligt at finde alt fra blæksprutter over skorzonerrod til kagecreme. Bogen byder med andre ord på en skøn blanding af klassikere som gode gammeldags frikadeller og asiatiske wokretter med spicy attitude. Og så er det hele selvfølgelig økologisk!
Fra bogens forord:
De bedste opskrifter er samlet i dette værk som vores livretter. Og vi har været hele vejen rundt. Rodfrugter og kål betragter vi kærligt som
”Nordens gastronomiske arvesølv”, fiskene som ”havets guld” og kødet som en dejlig supporter til måltiderne.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
