Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Bloomingville
Holder til hovedtelefoner
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Kategori: Slank & sund
LCHF året rundt

Mange mennesker trives så godt på LCHF-kost, at de vælger at lade LCHF-kostprincipperne være en permanent del af livsstilen. Med 'LCHF året rundt' har Jane Faerber skrevet en bog, som guider dig til at inkludere LCHF-kostprincipperne i din hverdag - året rundt.

Hvad er LCHF?
LCHF er forkortelsen for Low Carb High Fat og er et udtryk for, at man spiser en kost, der indeholder få kulhydrater og meget fedt. Egentlig kan man sige, at man har vendt kostpyramiden på hovedet, idet man har vinket farvel til alle kornprodukter og stivelsesholdige kartofler og så selvfølgelig sukker.

Hvilke madvarer kan spises ifølge LCHF-kostprincipper?
Principperne er ret enkle. I stedet for en kornbaseret kost spiser man på LCHF sig mæt i:

  • Masser af grøntsager, primært dem, som vokser over jord.
  • Kød, alle slags, også fugl, fisk og æg. Spis gerne fede udskæringer og spis gerne fedtkanten på kødet eller skindet på kyllingen. Vælg gerne kød fra dyr, der været på græs (økologisk eller frilands) af hensyn til bedre fedtsyresammensætning og dyrevelfærd.
  • Fede mælkeprodukter som piskefløde, fede oste, cremefraiche 38 %, græsk yoghurt 10%.
  • Naturligt fedt som godt økologisk smør (ikke blandingsprodukt), god olivenolie, kokosolie (i glas fra helsekosten, ikke palmin fra køledisken).
  • En smule nødder og bær.
  • Hvis man ikke er så striks, inviterer man også en smule rodfrugter og frugt indenfor. 

 

 

Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre...

Læs mere
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Læs mere
5:2 - 65 opskrifter

"Spis, som du plejer 5 dage om ugen og spis mindre 2 dage om ugen". Ny bog, lærer dig principperne bag 5:2-kuren, giver gode tips - og 65 opskrifter på nye lækre retter.

Læs mere
Stop yoyo-vægten

Er du træt af altid at skulle holde øje med vægten? Måske skyldes dine vægtproblemer, at din krop har udviklet insulinresistens. Ny inspirerende bog af klinisk diætist Charlotte Hartvig forklarer, hvordan man bryder overvægtens forbandelse.

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Læs mere
Kom sundt gennem julen

Nyd julens kulinariske glæder uden dårlig samvittighed. Få Anette Harbech Olesens små, men effektive redskaber, til at undgå de ekstra julekilo ...

Læs mere
Verdens bedste kur

Christian Bitz og Arne Astrups 2-trins program til varigt vægttab.

Læs mere
Kvindekuren

Forudbestil Charlotte Hartvig nye slankebog til særpris !

Læs mere
Slut fred med din krop

Andrea Baks bog er en personlig historie om mad og krop, og om at overspise, når livet er for meget. Det er historien om at få nok, og gøre det, der skal til for at få bugt med spiseforstyrrelsen. Vi bringer et uddrag ..

Læs mere
Superkuren med juicer og smoothies

Sådan taber du 3 kilo og får større velvære på bare 7 dage ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tab dig mens du har det sjovt

Tab dig mens du har det sjovt

Yogamåtte The Organic Company

Yogamåtte The Organic Company

M1plus by MIIEGO høretelefoner

M1plus by MIIEGO høretelefoner

Tips til træningssko

Tips til træningssko

Nye Bøger
^