Bikinislank med pilates

Bikinislank med pilates

Bikinislank med pilates  

Pilatesøvelser i kombination med fornuftige kostvaner giver ganske enkelt opskriften på, hvordan man slipper for nogen sinde at skulle på slankekur igen...

Titel: Bikinislank med pilates
Forfatter: Birgitte Nymann
Forlag: Politikens Forlag
Sider: 144
Udgivelsesår: 2007
Pris kr. 149,00





Bikinislank med pilates
”Af sund kost og træning får man automatisk en slank og veltrænet krop – selvom man ikke har gjort livet surt for sig selv undervejs.” skriver forfatteren i bogens forord.

Bikinislank med pilates er ikke en traditionel slankebog. Det er en effektiv og ny kur for alle, der gerne vil have en veltrænet, sund og slank krop. Pilatesøvelser i kombination med fornuftige kostvaner giver ganske enkelt opskriften på, hvordan man slipper for nogen sinde at skulle på slankekur igen.

Bikinislank med pilates indeholder en række enkle og effektive pilatesøvelser, der lynhurtigt vil give et synligt og mærkbart resultat. Bogens afsnit om kostvaner fortæller, hvad der skal til, for at man får den rigtige kost og kan leve sundt uden uafladeligt at skulle sulte sig, tælle kalorier eller se på fedtprocenter. Og næsten vigtigst af alt: Hvordan man bevarer motivationen, så man ikke falder i.

Fra bogens indhold:
• Grundlæggende pilatesteknik
• Træningsprogrammer
• Spis uforarbejdet mad
• Drik meget vand
• Tyk af stress?
Bestil online

Slankekuren, af Birgitte Nymann

Karoline Lindberg har foreløbigt smidt over 40 kg. ved hjælp af de principper, beskrevet i Birgitte Nymanns bog 'Slankekuren'. Og de gode resultater er mange, blandt bogens testpersoner.

Læs mere
LCHF året rundt

Mange mennesker trives så godt på LCHF-kost, at de vælger at lade LCHF-kostprincipperne være en permanent del af livsstilen. Med 'LCHF året rundt' har Jane Faerber skrevet en bog, som guider dig til at inkludere LCHF-kostprincipperne i din hverdag - året rundt.

Læs mere
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre…

Læs mere
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Læs mere
5:2 - 65 opskrifter
5:2 - 65 opskrifter

"Spis, som du plejer 5 dage om ugen og spis mindre 2 dage om ugen". Ny bog, lærer dig principperne bag 5:2-kuren, giver gode tips - og 65 opskrifter på nye lækre retter.

Læs mere
Stop yoyo-vægten
Stop yoyo-vægten

Er du træt af altid at skulle holde øje med vægten? Måske skyldes dine vægtproblemer, at din krop har udviklet insulinresistens. Ny inspirerende bog af klinisk diætist Charlotte Hartvig forklarer, hvordan man bryder overvægtens forbandelse.

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå…

Læs mere
Kom sundt gennem julen
Kom sundt gennem julen

Nyd julens kulinariske glæder uden dårlig samvittighed. Få Anette Harbech Olesens små, men effektive redskaber, til at undgå de ekstra julekilo ...

Læs mere
Verdens bedste kur
Verdens bedste kur

Christian Bitz og Arne Astrups 2-trins program til varigt vægttab.

Læs mere
Kvindekuren
Kvindekuren

Forudbestil Charlotte Hartvig nye slankebog til særpris !

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^