Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean 

- den sorte forbandelse

"Piratfilmen over alle piratfilm..."

Premiere den 12. september 2003

Medvirkende: Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Keira Knightley m.fl.

I 1700-tallet vrimler det med sørøvere i Caribien. Til den charmerende del af dem hører kaptajn Jack Sparrow (Johnny Depp), en flamboyant eventyrer, som er god nok på bunden, hvis man iøvrigt kan finde den.

Der er andre, der er meget værre. Det gælder f.eks. den totalt nederdrægtige kaptajn Barbossa (Geoffrey Rush), som beviser, at tyv er tyv værst, da han stjæler Sparrows skib, ”Black Pearl”, og derpå angriber byen Port Royal og kidnapper guvernørens smukke datter, Elizabeth (Keira Knightley). Sparrows muntre liv er forvandlet fra det ene øjeblik til det andet. Ikke alene har han mistet sit elskede skib, men samtidig havner han også bag tremmer og kan afvente en dødsdom.

Men den kidnappede Elizabeth har en trofast barndomsven og skjult tilbeder i grovsmeden Will Turner (Orlando Bloom), som er fast besluttet på at ville redde hende. Han slipper Sparrow ud af fængslet, og sammen beslaglægger de et orlogsskib og optager jagten på skurkene – Sparrow for at få sit skib tilbage, Will for at få Elizabeth tilbage.

Bestyrtelsen i Port Royal er stor, dels hos guvernør Swann ( Jonathan Pryce), dels hos Elizabeths trolovede, orlogskaptajn Norrington (Jack Davenport), som nu optager jagten på både det ene og det andet hold forbrydere.

Det er Will og Jack, der først får kontakt med Barbossa og hans pirater, og der venter dem en grum oplevelse. For Barbossa og hans bande har engang tilranet sig en kostbar skat af azteker-guld, som desværre har kastet en forbandelse over dem...

Vindere
Fashionable Living 

Boligbog "Fashionable Living" er et spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers.

Læs mere
Vindere
Vind billetter til Wild 

Se den smukke, anmelderroste og sande historie om en ung kvindes skræmmende og fantastiske rejse ad den 1700 km lange Pacific Crest rute for at finde sig selv.

Læs mere
Vindere
Tag naturen med hjem 

Tillykke til de heldige vindere af den smukke ide-bog 'Tag naturen med hjem'.

Læs mere
Vindere
Vind kult-serie 

Vind 'Woodbox The Collectors Set', som samler alle sæsoner af store prisbelønnede serie 'Sons of Anarchy'

Læs mere
Vindere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter 

Tillykke til Susanne Svendsen fra Hillerød, K Riberholt fra Hedehusene, Beata Mach fra Vejle, Isabella Nielsen fra Brønshøj og Marianne Eilersen Salomonsen, som har vundet biografbilletter.

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter 

Tillykke til de heldige vindere af billetter til Hella Joofs film 'All inclusive'.

Læs mere
Vindere
Den Nøgne Sandhed 

Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu ! Vind billetter til det store comedyshow 'Den Nøgne Sandhed', som er på Danmarks turné februar til april 2015.

Læs mere
Vindere
The Homesman  

Se Tommy Lee Jones barske western 'The Homesman' med Hilary Swank i rollen som den puritanske pioner Mary Bee Cuddy, der skal lede tre kvinder på en lang og farefuld færd.

Læs mere
Vindere
Vindere af The Captive 

Tillykke til Berit Miltoft, Camilla Falkner Larsen og Michael Heimark, som hver har vundet to billetter til 'The Captive'.

Læs mere
Vindere
Vindere af billetter til Fury 

Tillykke til Lone Truelsen, Karina Holse Schrøder, Gitte Rokkedahl, Tanya Baun, Annette Bjerrum, Charlotte Jensen, Henriette Rabe, Angela Toft, Pia Banck og Marianne Røjgård, som hver har vundet 2 stk. billetter til Fury.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^