Varme supper - Quick fix

Varme supper - Quick fix

Varme supper - Quick fix 

Dage med regn og rusk indbyder til hygge i sofahjørnet, levende lys, gode bøger og en god varm suppe. Det behøver ikke være tidskrævende at lave sunde og velsmagende supper.

Dage med regn og rusk indbyder til hygge i sofahjørnet, levende lys, gode bøger og en god varm suppe.
Og det behøver ikke være tidskrævende at lave sunde og velsmagende supper. En <link http: www.kvindeguiden.dk _self>porre-kartoffelsuppe tager ca. en times tid at tilberede – og laver du en stor portion, kan du fryse de ekstra portioner ned, så du til enhver tid har suppe at varme dig på.

Men hvis man nu ikke gider at stå og hakke og snitte grøntsager, tilberede dobbeltportioner og fryse ned, så findes der jo heldigvis en stribe nemme alternativer. Både Mou, Knorr og Arla har bud på færdiglavede supper, som blot skal opvarmes. Supperne er velsmagende, men forholdsvis dyre. Et billigere alternativ er de klassiske suppebreve, hvor indholdet blot blandes op med vand eller mælk. Bedst kendt er Knorrs klassiske suppebreve, men Noka og Nupo, som fremstiller diætmad, har også suppebreve på programmet.

Og fra november er Allévo klar med et bud på en suppe, som gør det nemt, at nyde en varm, velsmagende og mættende suppe. Suppen hedder ”Creamy Carrot, Sweet Potato and Chili Soup” og er et nyt produkt i Allévos diætserie. Man behøver dog ikke være på diæt for at nyde suppen, som med sin gode runde smag og fine, cremede konsistens, snildt kan anbefales som godt alternativ til andre supper.

Test af transfedtsyrer i fastfood-menuer
Kost & Ernæring
Test af transfedtsyrer i fastfood-menuer 

Forskere har undersøgt indholdet af transfedtsyre i ”højtransmenuer” fra 20 forskellige lande og fundet at indholdet af transfedtsyre i en ”højtransmenu” i Danmark er faldet fra ca. 30 gram til under 1 gram fra 2001 til 2005...

Læs mere
Fisk i fokus
Kost & Ernæring
Fisk i fokus 

Det er sundt at spise fisk, og vi bør spise meget mere, lyder det. Men det forlyder også, at fiskeri belaster miljøet, og at vi risikerer at få tungmetaller og andre problematiske stoffer med i købet, når vi vælger fisk.

Læs mere
Spiseforstyrrelser
Kost & Ernæring
Spiseforstyrrelser  

Sundhedsstyrelsen mener, at omkring 34 procent af kvinder med spiseforstyrrelser er mellem 21 og 30 år, og 12 procent er over 31 år. Men der er ingen behandlingstilbud til voksne med spiseforstyrrelser..

Læs mere
Jo mørkere, desto bedre
Kost & Ernæring
Jo mørkere, desto bedre 

For at have god samvittighed skal vi over i den mørke, bitre chocolade, faktisk lyder tommelfingerreglen: jo mørkere, desto bedre.

Læs mere
Spelt
Kost & Ernæring
Spelt 

Det er en myte, at mennesker med cøliaki kan tåle kornsorten spelt. Myten har været fremført i medierne, og man kan møde den i helsekostbutikker, hos bagere, skriver Fødevarestyrelsen...

Læs mere
Mange kræfttilfælde har oprindelse i kosten
Kost & Ernæring
Mange kræfttilfælde har oprindelse i kosten 

Omkring 35% af alle kræfttilfælde er direkte forbundet med den mad og den drik patienterne har indtaget.

Læs mere
Lightprodukter
Kost & Ernæring
Lightprodukter 

Du bør være kritisk overfor producenternes anvendelse af betegnelserne "reduceret", "light" og lignende.

Læs mere
Livsstilssygdomme
Kost & Ernæring
Livsstilssygdomme 

Livsstilssygdomme er en hyppigt brugt betegnelse på en række sygdomme som fx. hjerte-kar-sygdomme og type 2 diabetes.

Læs mere
Sammenhæng mellem overvægt og manglende søvn
Kost & Ernæring
Sammenhæng mellem overvægt og manglende søvn 

Nye undersøgelser viser en tæt sammenhæng mellem dårlige søvnmønstre og øget risiko for overvægt og fedme...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^