Fisk i fokus

Fisk i fokus 

Det er sundt at spise fisk, og vi bør spise meget mere, lyder det. Men det forlyder også, at fiskeri belaster miljøet, og at vi risikerer at få tungmetaller og andre problematiske stoffer med i købet, når vi vælger fisk.

Der skrives meget om fisk, miljø og sundhed. Det er sundt, og vi bør spise meget mere, lyder det. Men det forlyder også, at fiskeri belaster miljøet, og at vi risikerer at få tungmetaller og andre problematiske stoffer med i købet, når vi vælger fisk.

Tænker du over, om fisk er sundt for dig og miljøet? Hvordan forholder du dig til modstridende budskaber? Hvad er dine vaner, overvejelser og handlinger i forhold til fisk? Del din viden, erfaringer og tanker med andre på fiskebloggen.dk, som er Informationscenteret Miljø og Sundhed´s nye weblog om fisk.

Webloggen indleder IMS' tema om fisk, miljø og sundhed. Temaet strækker sig over det næste halve år og vil byde på forskellige aktiviteter. Blandt andet åbner IMS en temaside med informationer og råd om fisk på www.miljoeogsundhed.dk i begyndelsen af det nye år.

Udover at skabe rum for udveksling af erfaringer m.m., giver webloggen indblik i de tanker, handlinger og behov, som danskerne har omkring fisk. Input, som kan bruges i forbindelse med temaets kommende aktiviteter.


Mellemmåltider
Kost & Ernæring
Mellemmåltider 

Mellemmåltider er vigtige, da de holder blodsukkeret stabilt - og så kan de være med til at forebygge hovedpine og overspisning ...

Læs mere
Til dig med passion for frugt og grønt
Kost & Ernæring
Til dig med passion for frugt og grønt 

Få nye og flere idéer til mad med mere frugt og grønt ...

Læs mere
Lidt frugt og grønt har også ret
Kost & Ernæring
Lidt frugt og grønt har også ret  

Ny rapport bekræfter, at frugt og grønt kan forebygge alvorlige livsstilssygdomme - også selvom man ikke når op på 600 gram om dagen ...

Læs mere
Solanin i grønne kartofler
Kost & Ernæring
Solanin i grønne kartofler  

Solanin i grønne kartofler dannes især i kartofler, som udsættes for sollys...

Læs mere
Sødt uden sukker
Kost & Ernæring
Sødt uden sukker 

To ernæringseksperter forklarer i et enkelt og letforståeligt sprog, hvordan du kan erstatte sukkeret uden at gå på kompromis med smagen...

Læs mere
Vi elsker light
Kost & Ernæring
Vi elsker light 

Flere foretrækker light sodavand, men selvom man slipper for de ekstra kalorier når man drikker light, er det stadig dårligt for tænderne...

Læs mere
Nyt lækkert og supersundt bær
Kost & Ernæring
Nyt lækkert og supersundt bær  

Hvis du tror, at du kender alle de frugter, der findes, så tro om. Acai hedder det lille smækre, supersunde bær, der nu præsenteres for første gang i Danmark...

Læs mere
Lav sæson for d-vitamin
Kost & Ernæring
Lav sæson for d-vitamin 

Fordi dagene er kortere og solen mer nærig i vinterhalvåret, kan det være nødvendigt med et tilskud af D-vitamin. Avocado er en af de fødevarer som indeholder meget D-vitamin ...

Læs mere
Sovsen er den vigtigste ingrediens på tallerkenen
Kost & Ernæring
Sovsen er den vigtigste ingrediens på tallerkenen 

Mange mennesker tror fejlagtigt på at sovsen på kartoflen, er den fedende synder på tallerkenen. Så derfor sparer vi den væk når vi gerne vil smide de overflødige kilo på sidebenene ...

Læs mere
Cola skader kvinders knogler
Kost & Ernæring
Cola skader kvinders knogler 

Cola er skadeligt for kvinders knogler og øger risikoen for knogleskørhed, viser en amerikansk undersøgelse...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^statistics homework for pay literature review on customer perception on insurance irish help with homework dissertation versus thesis order custom essay sample research paper in english