Kategori: Sommer
Shopping: 20 sol- og sommerscoop  

Fra udstyr til strandturen, lette sommerkjoler og skønne bohemesmykker, til smukke møbler og udstyr til indretning af din yndlingskrog i haven. Her får du annoncørernes idéer til en lang og dejlig sommer...


Afsted til stranden
En strandtaske er helt uundværlig at have ved hånden, for med det ustadige danske sommervejr, er det bare om, at komme afsted, ligeså snart vejeret tillader det. Her er det en stor, lækker strandtaske i robust juntelærred fra Bloomingville. I tasken er der god plads til den kønne, grå strandmåtte med de fine kvaster. Den er fremstillet i blød jersy-stof, og kan nemt rulles sammen, så den ingenting fylder. Snup en håndklæde med, så du kan få en kølig dukkert. Her er det Sento Beach Towel fra Ferm Living som samler strandtæppet og håndklædet i et. Det store håndklæde har nemlig en glatvævet, sugende forside og en blød frottestruktur på bagsiden. Smart!
Køletasken med læskende, kolde drikkevarer er svær at undvære på stranden. Her er det en super cool køleboks fra Nicolas Vahé, fremstillet i metal og isoleret med glasuld. Er den ikke rå?

 

 

Sommeroutfit
Få luft mellem tæerne og solbrune fødder i et par lette sommersandaler fx klip klap i sølv fra Ilse Jacobsen nye kollektion. Find de lette sommerkjoler frem, og tjek også udvalget af skønne batikkjoler. Kjolerne fås i to længder og i smukke blå nuancer, som kan matches med den cool grå-blå neglelak 'Hipster' fra Kure Bazaar. Beskyt hoved i sommervarmen og husk solhat med bred skygge. Her fra stor, elegant stråhat fra Becksøndergård.

 

Sommeraccessories
Med smuk, solkysset sommerhud gider ingen tænke på makeup, smykker eller accessories. Det skulle da lige være et par smukke dangle øreringe som disse i messing, der er som skabt til sommerens afslappet bohemestil. Til gengæld kommer man ikke udenom, at håret kan trænge til lidt ekstra pleje i sommeren, når solen slider på spidserne. Du kan få mild og intensiv pleje med Matas Striber, som denne sommer lancerer Luksus shampoo og balsam i special edition i anledning af at Matas fylder 50 år. Begge produkter er uparfumeret og Svanemærket.
Er du glad for armbånd, så er de smukke brasilianske Hipanema armbånd en ægte sommer musthave. Det er håndlavede armbånd, som hver især er smukt dekoreret med perler, skaller, læder og forskellige farver tråd.
En sommeraccessory, man ikke kommer udenom, er solbrillen: Ved at bære solbrille er dine øjne mindre udsatte for solens UV-stråler, og du slipper samtidig for hovedpine og rynker, som følge af at gå og misse med øjnene i den stærke sol. Her er det et par super lækre Tom Ford solbriller.

 

 

Indret have og terrasse
Fyldt med hynder og plaider, kan den fine hvide havestol blive din yndlingsplads i haven. Er dine havehynder blevet kedelige at se på, så kan du sy nye skønne betræk, fx i de stribende tekstiler fra Sunbrella, som er robust kvalitetsstof udviklet til udendørsmøbler.
På varme sommerdage, kan man med den dekorative havebruser fra Bloomingville, få sig et kølende og forfriskende brusebad i det fri. Ud over bruser, har den en fin lille vandhane, så man ikke skal afmontere bruseren fra den udendørs vandhane hvergang man skal have fyldt vandkanden. Bruseren står med spyd i jorden, så den nemt kan nemt flyttes rundt i haven efter behov.
De skønne, robuste havemadrasser Outdoor Concept Orlando fra Skriver Collection fungerer både som solsenge, og kan også kombineres med andre hynder, puder og puff’er i serien, så der kan indrettes lounge haven.


Det lille bakkebord fra Broste Copenhagen er et hit i haven, fordi det kan foldes sammen og nemt flyttes rundt, hvor der er brug for det. Det samme gælder for det lille bålsted fra House Doctor, som består af fad og stativ af støbejern. Her kan der tændes små, knitrende bål de lange sommeraftener, bages snobrød og ristes skumfiduser, mens levende lys stemningsfuldt blafre i smukke glaslanterner.  Læskende sommerdrikke kan stå klar i den dekorative saftdispencer.

Sommer
Sysler i sensommerhaven 

Sommeren lakker mod enden, men for haveejere er der er ingen grund til at føle sig trist til mode. Der er stadig rigeligt med blomster, farver og oplevelser i haven, og masser af praktiske opgaver - ikke mindst, hvis man har frugttræer og bærbuske: Ribs, hyldebær, brombær, hyben, stikkelsbær,…

Læs mere
Sommer
Sæson: Høst dine blomsterfrø 

Midt i det ellers så smukke efterår ser blomsterbedet lidt ynkeligt ud. Hist og her står stadig et par trætte sommerblomster og hænger med hovederne, men ellers er der kun frøstande tilbage på de tynde, halvvisne stængler. Nu gælder det om at få samlet og tørret frøene inden efterårets regn og blæst…

Læs mere
Sommer
Guide: Hvilke blomster i haven er spiselige og hvordan smager de? 

Lige nu bugner haven og naturen af smukke sommerblomster, som kan tilføje både smag og kulør til salaten. Tagetes, katost og storkenæb er blot nogle af de mange spiselige haveblomster, men hvad med forglemmigej, klokkeblomst og stokrose?

Her er et udvalg af de mest populære spiselige blomster og…

Læs mere
Sommer
Undgå legionella-smitte: Forholdsregler for rejsende til Sydeuropa 

Udlandsrejser til destinationer med ekstrem varme, kan betyde, at flere danskere er udsættes for legionella-bakterier, skriver Statens Serum Institut. Bakterien er svær at få bugt med, men nogle få enkle råd kan mindske risikoen for at blive ramt af den potentielt livstruende sygdom.

Læs mere
Sommer
Mangler feriehumøret? 

Du har med længsel set frem til sommerferien, til at slippe hverdagen og bare slappe af og nyde. Men nu hvor du har taget hul på ferien, så kører hverdagen videre i baghovedet, tingene foregår mere eller mindre som derhjemme, og den ene dag tager den anden, uden du rigtigt finder ro og får slappet…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavet flødeis med kaffe-, mojito- eller jordbærsmag? 

Med vanligt ustadigt vejr har sommeren ramt Danmark, og det vækker for alvor lysten til en god gammeldags isvaffel. Men har du nogensinde overvejet at lave din egen is? Det er meget nemmere, end man skulle tro.

Tove Færch fra Karolines Køkken giver her opskriften på, hvordan du hurtigt kan lave…

Læs mere
Sommer
Sommer Bazar: Afsted til stranden 

Findes der noget så befriende skønt som en dag på stranden? Bare ligge i solen, lytte til havet og nyde sommerstemningen. På sådan en dejlig dag skal der pakkes i en fart, for det gælder jo om at komme i god tid, hvis man vil sikre sig en af de gode pladser.

Så det er om at fiske den store…

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Sommer
Tips: Undgå indbrud mens du holder ferie 

Sommerferien er desværre ikke kun lig med lange, lyse nætter og store is, det er også højsæson for indbrud. Politiet har udarbejdet en stribe gode råd, der forebygger indbrud. Her fremhæves nabohjælp, som et af de bedste værn mod indbrud.

Læs mere
Sommer
Mindsk risikoen for salmonella og campylobacter infektioner 

I sommervarmen er det ekstra vigtigt, at være opmærksom på, hvordan man håndterer og opbevarer sine madvarer. De sygdomsfremkaldende bakterier; salmonella og campylobacter, florerer i varmen, men følger man Sundhedsstyrelsens enkle anbefalinger, så mindskes risikoen for bakterieinfektioner…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^