Sommerskøn

Sommerskøn 

Sol, saltvand og sommerbriser sætter sine spor, hvis man ikke tager sine forholdsregler. Her bringer vi en stribe tips til sommerens pleje og makeup ...

Sol, saltvand og sommerbriser sætter sine spor hvis man ikke tager sine forholdsregler. Her bringer vi en stribe tips til sommerens pleje og makeup ...

Sommerkulør

En smuk, ensartet, gyldenbrun hud er det ideelle udgangspunkt for enhver sommermakeup. Solbadning kan sikre dig den gyldne glød, men er også skadelig for huden, og derfor er produkter, der får huden til at se solbrun ud uden sol, populære. Selvbruner giver en varig farve, men det kræver både en god selvbruner og en vis grundighed omkring påføring, at opnå et tilfredsstillende og jævnt resultat. <link https: www.kvindeguiden.dk _self> Om selvbrunere >>

Dagcreme med farve kan også give dig en flot sommerglød - og endelig er der solpudder, som her en compact blush i farven Toasted Toffee og øjenskygge i farven Mokka, som begge er fra BENECOS. Geniale når man trænger til at opfriske sommergløden i løbet af dagen.

4 tips til sommermakeuppen

1. Holdbar mascara
Skrift til vandfast mascara i sommermånederne - den holder både når du sveder - og når du bader.

2. Holdbar rouge og øjenskygge
Brug cremerouge og -øjenskygger hele sommeren. De bliver hvor de er - også selv om du bliver varm og sveder.

3. Vælg lette og friske sommernuancer
Vælg øjenskygge i lyse eller neutrale farver. Lyse farver fremhæver din sommerkulør.

4. Smukke læber
Beskyt dine læber. Brug læbebalsam med SPF-filter - også under eventuel lipgloss eller læbestift.

Naturligt og sexet hår

Drop føn og fladjern - og lad håret lufttørre. Er du heldig at have naturligt fald eller krøller, kan du med hårnåle samle håret løst i nakken i en vild og sexet sommerfrisure, som står i skøn kontrast til sommerfregner og solbrun hud. Brug anti-frizz olie og stylingprodukter med solfaktor, så håret ikke skades af solens stråler. Afholdes ferien i nærheden af strand og saltvand, så fortvivl ikke; Saltvand giver et enestående hold på din nye vilde sommerfrisure!

Sommerfarve på tæerne

Har fødderne fået lidt farve, er det flot med lak på tæerne. Sæt ekstra kulør på sommeren og prøv nogle nye farver: <link https: www.kvindeguiden.dk _self>Sommerlak 2013

Husk også ...

• Forebyg rynker i pande og øjenomgivelser – brug solbriller og bredskygget hat.
• Lad være med at tage parfume på, inden du solbader. Kombinationen af parfume og sol kan resultere i forbrændinger og mørke plamager og misfarvning af huden.

Læs også ...:

• <link https: kvindeguiden.dk _self> Bruger du solcreme nok?
• <link https: kvindeguiden.dk _self> Sådan får du flotte sommerben ...
• <link https: kvindeguiden.dk _self> Pleje af sommerhåret...
• <link https: www.kvindeguiden.dk _self> Kropsolier...

Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Akne efter overgangsalderen - Sådan kan det forebygges og behandles 

Når nogle kvinder oplever akne efter overgangsalderen, så skyldes det oftest hormonelle forandringer. Efter overgangsalderen falder østrogenniveauerne, mens androgenniveauerne hos nogle kvinder stiger, hvilket kan øge produktionen af talg og dermed risikoen for akne.

Stress og øget produktion af…

Læs mere
Guide til de bedste 6 hverdagsparfumer
Skønhed & Pleje
Hverdagsparfumer: 6 bud på skønne og ukomplicerede dufte til hverdagsbrug 

At finde den perfekte hverdagsparfume kan være en udfordring. Det kræver en duft, der er let, ukompliceret og behagelig, en duft der efterlader et subtilt indtryk - uden nogensinde at være overvældende eller generende for ens omgivelser. Her præsenterer vi seks sikre valg af dufte til hverdagsbrug.

Læs mere
Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil.
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Optimer din parfumeoplevelse: 5 tips til korrekt parfumebrug
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Giv dig selv en zen-oplevelse med japansk inspirerede baderitualer 

At skabe et japansk inspireret hjemmespa er en skøn og effektiv måde, at lindre stressen og få ro i krop og sind. Men vores gør-det-selv guide får du tips til, hvordan du kan sammensætte de eget lille ritual ...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Japanske baderitualer: Tradition og velvære i hjertet af kulturen 

I Japan er spa ritualer mere end blot en måde at rense kroppen på; de er en dybt forankret del af kulturen, hvor tusinde års gamle skikke og traditioner holdes i hævd. Disse ritualer udøves især i de traditionelle badehuse, kendt som 'sentos', der ikke kun fungerer som badeanstalter, men som steder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
The Ritual of Yozakur - Ny limited edition fra Rituals 

Forårets Limited Edition fra Rituals er The Ritual of Yozakura - en nyfortolkning af den populære The Ritual of Sakura. Serien er inspireret af den japanske forårstradition, Yozakura, hvor man drager ud om natten for at se det spektakulære syn af oplyste blomstrende kirsebærtræer. 

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Shopping
^