Hvordan har dine negle det? 

Døjer du med flossede, flækkede negle, generende neglerødder og misfarvede og rillede negle? Her får du vores bedste quickfix til pæne negle og velplejede hænder.

5 trin til smukke negle 

  1. Skrub hænder og negle grundigt med neglebørste og evt. en håndscrub. Fremstil selv en scrub af mandelolie og sukker - eller nyd Herômes effektive ’One Minute Manicure’.
  2. Giv fingerspidserne et bad med fugtgivende olie. Bland mandelolie i lunt vand og bad fingerspidserne i 10-15 minutter til neglebåndene er bløde og medgørlige. Gnid olien godt ind i fingerspidserne og skub neglebåndene skånsomt tilbage med en rosenpind.
  3. Frotter hænderne grundigt, og masser hænder og negle omhyggeligt med en fugtgivende håndcreme. Brug evt. en dissideret hånd- og neglecreme, som fx Nuxe med honning og solsikke, eller en negleolie, som fx Herôme Nourishing Nail Oil.
  4. Når håndcremen/negleolie er suget helt ind og neglene ikke længere er bløde og våde fra neglebadet, så kan du nænsomt file neglene.  
  5. Brug en krystal/glasfiber neglefil. Fil og form nænsomt hver negl i samme længde og polér herefter med en neglebuffer.

 

Nu er neglene klar til lak. Husk underlak!

Riller i neglene:
Med alderen oplever de fleste, at neglestrukturen forandres. Fx er riller i neglen et almindeligt alderstegn. Rillerne kan sjældent skjules med lak alene, men ved at anvende en såkaldt ’rillefylder’, som udfylder rillerne og giver neglen en jævn, glat overflade. Så snart neglefylderen er tør, er neglen klar til lak.

  • Herôme Ridge Filling Base Coat (10 ml.) 110,-
  • Mavala Ridge Filler (10 ml.) 114,96

Misfarvede negle:
Misfarvede negle kan skyldes flere ting: Anvender du farvet lak på neglen uden brug af underlak, så risikerer du en gullig misfarvning af neglen - og det på trods af ihærdig afrensning med lakfjerner. Med alderen kan man ligeledes opleve forandringer af neglen. Overfladen mister lidt af glansen og neglespidserne er ikke længere, så hvide som de var engang. Her kan citronsaft være effektivt ...

Citronsaft som neglebleger
Citronsaft bleger effektivt misfarvede negle: Halver en citron og plant fingrespidserne i citronkødet et par minutter. Vask herefter hænderne grundigt - og glem ikke negleolien, for citronsaft har tendens til at udtørre neglen. Hvis resultatet ikke er tilfredsstillende afbleget, så kan en opløsning af natron- & brintoverilte muligvis hjælpe.

Negleprodukter med (midlertidig) blegende effekt:

  • Sally Hansen Nail Rehab (10 ml.) 90,-
  • Herôme Natural Nail Whitener (10 ml.) 118,-
Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^