Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Er dit hår klart til sommer og sol?

Håret har også godt af ekstra opmærksomhed når du opholder dig i solen, men også bagefter, og til begge formål er det kommet nye produkter fra Wella ...

Sommeren er allerede godt i gang, og det er igen vigtigt at beskytte sig mod solens skadelige UV-stråler. Der er dog ingen grund til at undgå de hyggelige stunder udendørs, hvis bare du husker at beskytte dig selv godt.

Håret har også godt af ekstra opmærksomhed når du opholder dig i solen, men også bagefter, og til begge formål er det kommet nye produkter fra Wella.

SP Sun Concentrate:
Tilføjes den daglige conditioner og giver håret 10 timers beskyttelse mod UV-stråler. Beskyttende ingredienser aktiveres, når du går ud i solen og fungerer perfekt til solrige dage i byen.
Vejl. 189 kr.

After Sun Shampoo og Conditioner
Shampooen renser håret grundigt men mildt, og med sit indhold af C-vitamin nedbryder den samtidig metalrester på håret, som ofte findes i vandhanevand.
vejl. 250 ml. 179 kr.

Conditioneren reparerer skadet hår, og tilfører fugt på samme tid. Den gør hverken håret fladt eller tungt, da de reparerende ingredienser løfter og støtter håret.
Vejl. 200 ml. 189 kr.

Holiday Rescue i rejsestørrelser
Hårprodukter som beskytter, fugter og plejer bør altid være på pakkelisten. Men med de internationale flyveregler, der begrænser væsker til 100 ml. flasker, der alle skal kunne være i en 1 liters pose, er det lettere sagt end gjort. Derfor har Wella Professional lavet nogle af bestsellerprodukterne i rejsestørrelser, der er nemme at pakke, små nok til at tage med i en weekendtaske og som holder længe nok til en ferie.

Brilliance Shampoo og Mask - i 2 variationer - til fint/normalt hår og til kraftigt hår. Beskytter det farvede hår, selv når det udsættes for sol, saltvand eller klor.
25 og 50 ml. 29 kr.

Enrich Shampoo og Conditioner kommer i 2 variationer - til fint/normalt hår og til kraftigt hår - som bege tilfører håret fugtighed, så det ser dejligt sundt ud og ikke kruser.
30 og 50 ml. 29 kr.

Skønhed & Pleje
Nye parfumer og unikke duftoplevelser 2022

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser.

Tjek seneste lanceringer af dufte fra parfumehuse som blandt andet Givenchy, Valentino, Calvin Klein, Gucci, Jean Paul Gaultier og Shisedio. Kig efter parfumer med de duftnoter, du sætter allermest pris på, og få en...

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume?

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumestoffer i kosmetiske produkter

Parfumestoffer i fx cremer, lotion og andre personlige plejeprodukter skal, ifølge Forbrugerrådet, som udgangspunkt deklareres som ’parfum’, ’aroma’ eller ’fragrance' i ingredienslisten. Men det kan producenterne undlade, hvis parfumestofferne fx er tilsat som konservering eller har andre...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne?

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
ECOOKING mascara

ECOOKING mascara

Hold din hud ung – 3 gode råd

Hold din hud ung – 3 gode råd

Ansigtscreme med SPF<BR> er gaven til huden

Ansigtscreme med SPF
er gaven til huden

Disse tre steps bør du have<BR> i din hudplejerutine

Disse tre steps bør du have
i din hudplejerutine

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
ANNONCER
^