Kategori: Singlelivet

Tænk dig lykkelig

Tænk dig lykkelig 

Styr dine tanker i positiv retning og få opfyldt dine drømme ...

Hvis det ikke var fordi vi har så travlt med at fornægte vores egen indflydelse på vores eget liv og lykke, og hvis det ikke var fordi vi ofte bliver så opgivende og desillusioneret over manglen på penge og kærlighed, så ville livet være en konstant åbenbaring ..."


Tænk dig lykkelig
Mange af os bruger alle vores ressourcer på at ignorere og ”holde døren lukket” for alle de muligheder og drømme vi har. Hvis vi i stedet brugte kræfterne på at ”åbne døren”, så kunne vi se de muligheder vi i virkeligheden har. Men for mange af os kræver det en bevidst ændring af vores opfattelse af og vores tanker omkring hvad der er muligt.

Bevidst ændring af tanker
Det første skridt er, at ville det anderledes. Når man er så træt af tingenes tilstand, at man er villig til hver dag, at øve sig i tænke på mulighederne, i stedet for forhindringerne.
Måske har du hørt om den amerikanske coach Anthony Robbins og hans ”peak-performance” foredrag, hvor han fortæller om hvordan han, trods sygdom og modgang i sit liv, har fået opfyldt sine drømme, fået en skøn kæreste og tjener masser af penge, ved at ændre sit tankemønster. Man bliver betaget af hans historie, men de fleste af os tænker, at den slags kun er muligt i ”The Land Of Opportunities” - mulighedernes land USA.
Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du også kan få opfyldt dine drømme? At du med din egen indre styrke også kan få noget af det Anthony Robbins?
For det eneste de gør er, at bruge den kraft de har inden i. En kraft der rummer evnen til at se, mærke, høre og tænke. Og denne kraft og disse evner rummer du også!
Vidste du, at vores hjerne ofte vil vælge ”det velkendte” og ”det sikre” når den skal vælge hvilket emner den skal bruges ressourcer på? Vidste du, at vi oftere bruger tid på at tænke på det negative og det vi ikke vil have, end det vi gerne vil have?
Derfor må du bevidst vælge, at tænke, se og mærke det du gerne vil have i dit liv. Ønsker du f.eks. en kæreste, så er det dømt til at mislykkes, hvis du konstant fortæller dig selv: ”De søde mænd er altid optaget” eller ”Mænd ønsker ikke at binde sig. De mænd jeg møder er aldrig klar til et forhold” eller ”Jeg er for tyk - og det er derfor jeg ikke kan få en kæreste”. Med den slags tanker, tager man muligvis højde for eventuelle skuffelser, men de hindre dig samtidig i at møde ”Mr. Right”.

Øvelser der påvirker din underbevidsthed
Øvelsen er at du bevidst ændre dine tanker og ”åbner døren” for dine muligheder. Glæder det f.eks. om at ændre dine tanker omkring det at finde en partner, så dyrk følgende øvelser de næste 3 måneder:
● Anskaf en notesbog, hvor du hver dag nedfælder din tanker
● Klip billeder af mænd du finder attraktive og interessante, ud af blade og aviser
● Skriv en lille historie om ham du snart møder
● Erstat dine tanker om at du nok aldrig får en kæreste, med tanker om at han er på vej
● Hvad mon han hedder?
● Tal glad og længselsfuldt om ham – og forestil dig hvor dejligt det bliver
● Skriv hver dag et par linier om hvad du ønsker dig i livet
● Rens ud i dine tidligere negative oplevelser med kærlighed
● Brug tid sammen med glade par
● Undgå mennesker som taler negativt om kærlighed.
● Se kærlighedsfilm –og glæd dig!
● Vær åben for, at han kan komme i en anden form end du havde regnet med


God fornøjelse.


Singlelivet
Få gode datingoplevelser 

Er du træt af dates, der bare aldrig bliver til noget?

Læs mere
Singlelivet
Datingsites - Del dine erfaringer 

Hvilke datingoplevelser har du haft på nettet? Hvilke datingportaler kan du bedst anbefale? Hvilke tips har du til kvinder, som overvejer at oprette datingprofil på nettet?

Læs mere
Singlelivet
Fascinerende fakta om at flirte 

10 fascinerende facts om det første møde, om hvordan du kan stirre dig attraktiv, om hvordan din interesse afgøres på et øjeblik, og om den ultimative undskyldning for utroskab.

Læs mere
Singlemor søger kæreste
Familie & børn
Singlemor søger kæreste 

Fra brevkassen: Efter en tid med korte og overfladiske forhold, drømmer hun om at indlede et dybere og længerevarende forhold, men føler sig utryg ved at skulle ud på datingmarkedet.

Læs mere
Takt og tone
Takt & tone på daten 

Fra brevkassen: Når han vil betale hele restaurationsregningen, bliver den ene date fornærmet og siger, at hun godt kan betale selv. Når han foreslår at dele regningen, bliver en anden fornærmet og kalder ham ”nærig”..

Læs mere
Singlelivet
Singlelivet
Singlelivet 

Vi bliver flere og flere - singler altså! Faktisk har gruppen af singler være støt stigende gennem de seneste år og tendensen ser ud til fortsætte. Der er naturligvis lavet mange undersøgelser om, hvorfor vi pludselig ikke mere gifter os, men foretrækker at bo/leve alene. Ingen har dog held til at…

Læs mere
Singlelivet
Har børn brug for mandlige rollemodeller? 

Fra brevkassen: Hun er single og mor til en lille pige på tre. Hun er usikker på, hvorvidt hendes datter har brug for mandlige rollemodeller under sin opvækst.

Læs mere
Parforhold
Gør forholdet forbi - hensynsfuldt 

At gøre et forhold forbi er aldrig sjovt. Mange kvinder føler, at det næsten er værre, at være den, der afslutter et forhold, end at være den, der bliver afvist.

Læs mere
Singlelivet
Færdselsregler for datere 

Kristendating, Farmerdating, Doktordating, datingportaler for særlig smukke mennesker, for dyrevenner og for dem der tyer til horoskoperne for vejledning i valget af partner.

Læs mere
25% inviterer blinddaten hjem
Singlelivet
25% inviterer blinddaten hjem 

Mange af danmarks netdatere lever livet farligt. Det gælder især kvinder på blinddate, som ikke synes at bekymre sig om de risici der er ved at invitere en fremmed hjem, skriver Netdating-Eksperter Danmark ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Skamfuld, af Christian Hjortkær

Med bogen ’Skamfuld’ lægger teolog Christian Hjortkjær op til en vigtig debat og samtale med vores børn og unge om den ydmygende, ubehagelige og oftest ufrugtbare følelse, vi får, når vi ikke lever op til vores egne eller andres forventninger.

Læs mere
I min tid – Erindringer, af Ulla Terkelsen

Ulla Terkelsen er en sand legende i dansk journalistik. Siden 1960'erne har hun som udenrigskorrespondent rejst verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hendes unikke evne til at være til stede, hvor historien udfolder sig, og til at finde det særlige og vedkommende i de…

Læs mere
Shopping
^